Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a fideszre szavaztak nem...

Akik a fideszre szavaztak nem érzik becsapva magukat?

Figyelt kérdés
Úgy értem ezt hogy gondolom senki nem ezt gondolta hogy kevesebbet fog keresni mivel drasztikus adócsökkentésről beszélt Viktor és nem erről a súlyos adóztatásról...
2010. jún. 11. 18:22
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
65%

70

Tehát ha jól értem, arcunkon angyali mosollyal várjuk, hogy a jóságos fidesz csodát tegyen.

2010. jún. 11. 18:45
 22/50 A kérdező kommentje:
Igen ha valakinek még nincs gyereke és a párjával mindketten dolgoznak (nem bruttó 200000-ért/fő)akkor igenis rosszabbul járnak.Én is olvasom Viki dolgait csak én nem vagyok elájulva tőle.
2010. jún. 11. 18:46
 23/50 anonim ***** válasza:
76%

A munkahelyvesztésről pedig már legalább százezer helyen leírtam miért nem játszik szerepet.

Nem a minimálbéresek adják a melót, hanem azok, akik eddig is adóztak, nem? De. Nekik könnyebb lesz, több terhet levesznek róluk (nem kicsivel) = Nem esik nehezükre a minimálbér emelkedés.

Érthető?

2010. jún. 11. 18:46
 24/50 anonim ***** válasza:
50%

39, nem ha jól értenéd, akkor azt mondanád, hogy akkor ítélsz negatívan, ha történik negatív dolog. Ne haragudj meg nem történt jövőbeli kitaláció alapján hogy tudsz ítélni?

Ha nem hiszel nekik ne higgy, ennyi, de ez nem jelenti, hogy nem lesz így, a riogatásod pedig alaptalan.

2010. jún. 11. 18:47
 25/50 anonim ***** válasza:
52%

És nem, nem érzem magam becsapva, azt csinálta, amit kell.

Ha valakinek pedig annyi sütnivalója sincs, hogy felfogja a dolgok lényegét, az nincs becsapva, szimplán nem tud gondolkozni.

Mi az hogy emelni a minimált?

A közszféra nem minimálos, az az emelheti Orbán 500000 re is, ha azok a kényszervállalkozó KKv k nem képesek kitermelni. Főleg a szolgáltatások döglenek meg, hiszen ha az igénybevevőknek nem nő a jövedelme, Orbán emelhet és okoskodhat.

2010. jún. 11. 18:47
 26/50 anonim ***** válasza:
39%

Én nem vagyok a 70 százalékos, se pártkatona, 3 gyerekes családanya vagyok és az én hülye matematikusi fejembe egyszerűen nem megy bele, hogy miről beszéltek. Először is nincs megszavazva semmi. A terveket eddig is lehetett tudni. És most itt félinformációk alapján, pontos számok ismerete nélkül megy a sírás. Előre.

(

2010. jún. 11. 18:48
 27/50 anonim ***** válasza:
50%

Elmondjam még egyszer ez kiknek kedvez? Erre kb. ugyanaz a válasz, ami a munkahelyes kérdésre.

Tegnap órákig erről beszélgettünk egy másik kérdésnél, mindjárt bemásolom nektek, hátha akkor végre érhetővé válik.

2010. jún. 11. 18:48
 28/50 anonim ***** válasza:
74%

70

Igen, több marad a zsebükben, amiből aztán vagy emelnek, vagy nem. Vagy inkább kirúgnak két embert az ötből, és a maradék dupla műszakban dolgozik meg. Meg most gondolj bele: jön a külföldi befektető, és azt látja, hogy nálunk a bérköltség irreálisan magas, akkor mi veszi majd rá, hogy ne menjen át Romániába? De még egyszer: nem az egy kulcs a baj, hanem hogy 1: nem magyarázták el az embereknek, mit jelent 2: páran úgy csinálnak, mint Orbán lenne a messiás, akinek a szava garancia.

2010. jún. 11. 18:49
 29/50 anonim ***** válasza:
2010. jún. 11. 18:49
 30/50 anonim ***** válasza:
74%

87

Írom sokadszorra, hogy nem sírok, lévén egykulcsos adó párti. Amúgy... egy 16 százalékos, adókedvezmények nélküli rendszert azért _annyiféle módon_ nem lehet értelmezni.

2010. jún. 11. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!