Akik a fideszre szavaztak nem érzik becsapva magukat?
A román piac most készül bedőlni :)
87! A 70-es én vagyok.
Te pedig nemtudommárhány százalékos vagy, olvasd végig! azt amit linkeltem kérdést. Nem akarom százezerszer végigfuttatni ugyanazt a vitát, már torkig vagyok vele, hogy ennyire nem értik az emberek, ami nyilvánvaló.
Igaza van az 59-esnek, mostmár 4 évig napi egyszer ez meg lesz kérdezve, de senkinek nem hisznek, aki érti is és válaszol is.
Neked mégis sikerül nem jól értelmezni.
Mi történik ha eltelik 2 év és jobb anyagi helyzetbe lesznek akik eddig adóztak?
Bővülnek, fejlődnek? Több munkaerőre lesz szükség, tudják emelni a fizetéseket. Megteheti, hogy nem emeli, de mivel több munkahelyre lesz szükség, így felmond, és kap új munkát, az, akinek nem lett megemelve. Világos?
70
Itt az alapgond az, hogy vannak, akik abból indulnak ki, hogy nem egy kamillaszagú rossz szöveg a senki se járjon, másik pedig, ismerve a magyar politikai elitet, abból, hogy de.
Ja, hogy neked a cáfolatod az, hogy ismered a politikai elitet? Hát kössz, ezért aztán van értelme riogatni itt az embereket.
Ha már vádaskodni akartok mindenáron, akkor legyen rá alapotok, ameddig nincs, addig egyszerűen hülyeségnek minősül, méghozzá megalapozatlan hülyeségnek. Ez most nem bántás, sajnálom, tényleg így van. Aminek alapja annak hitele sem.
70
Mi történik ha eltelik 2 év és jobb anyagi helyzetbe lesznek akik eddig adóztak?
Én nehezen tudom elhinni, hogy két év alatt olyan mértékben nőjjenek a bérek, hogy az alacsony keresetűeknél kompenzálja az adóemelést. Azaz pontosítok: nem nem hiszem, hanem a magyar bérnövekedési számok megnézése után esélytelennek tartom.
Bővülnek, fejlődnek? Több munkaerőre lesz szükség, tudják emelni a fizetéseket. Megteheti, hogy nem emeli, de mivel több munkahelyre lesz szükség, így felmond, és kap új munkát, az, akinek nem lett megemelve.
Az alacsony keresetűek jellemzően nem bírnak komoly végzettséggel - nem a tanárokról beszélek, értelemszerűen - nem nagyon szoktak pattogni.
Világos?
A "világos?" befejezést az alkalmazottaidnak tartogasd.
Egy dolgot tudok csak mondani: a közgazdaságban mindig alul kell tervezni, sose fölé. Ez pedig durva felültervezésnek tűnik. Nem tudok olyan gyors növekedést elképzelni, amive akárcsak inflációkövetően is azonos szinten maradnának az alacsony keresetek.
Óhh, bocsánat, nem tudtam, hogy a "világos" is belépett a sértő szavak listájára.
Attól, hogy valakinek nincs magas végzettsége nem feltétlen hülye. A minimálbéresek munkalehetőségei fognak bővülni, tehát ha még buták is lennének ez akkor is irreleváns. Nem fognak diplomás helyeket hirdetni érettségi végzettségűeknek, hanem azoknak lesz több lehetősége, akiknek eddig kevesebb volt.
Komolyan mostmár én nem értem mit nem értetek.
70
Fentebb leírtam: kicsit olyan vagy nekem, mint aki rohan előre az aknamezőn, nyakában egy amulettel, és azt ordibálja, hogy majd a medveszellem megvédi, nem kell félni. Nem azt mondom, hogy nem létezhet a medveszellem, csak ameddig nem láttam, addig nem vagyok benne hajlandó hinni. Zárójelben megjegyzem, a medveszellem eddigi egyetlen, a mindennapi életre kiható teljesítménye az volt, hogy az egyik pap azt mondta, nem terem idén gabona a másik erre rákontrázott, és emiatt komoly mértékben esett a fizetőeszközünk.
Hát nézd, attól, hogy hogyan kellene tervezni a közgazdaságban még nem jelenti, hogy ez egy pillanatig is helytelen lenne. Nekem nincs okom feltételezni, hogy nem igaz, elég sok közgazdász ismerősömnek sincs.
Ha te támogatod az egykulcsos adórendszert, mert ezt mondtad, akkor mégis mivan? A minimálosok szoktak lázadozni nekik pedig minden kérdésnél elmondjuk mi van. Akik támogatják általában értik.
Eddig a tájékoztatás miatt nem tetszett, de ketten is mondtuk, hogy volt tájékoztatás. Akkor mi van? Mi a baj vele?
Na most erről belemehetnénk egy külön vitába.
És mint mondtam, totál irreleváns, hogy te mit hiszel. Hitre alapozva nem lehet riogatni, én is hihetném, hogy holnap palota épül a főtéren, elkezdhetném hirdetni, mindenki összecsomagolhatna, aztán bumm.
Amit mi mondunk itt napok óta, annak az a rengeteg belinkelt cikk az alapja. Bocs, hogy én hiszek, nem kételkedem. Majd ha okot ad egyetlen lépéssel is a kételkedésre, akkor elgondolkozom rajta, addig nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!