Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem pofátlanság a facebookon...

Nem pofátlanság a facebookon szidni a fideszt olyannak aki szemrebbenés nélkül zsebreteszi a 3 gyerek után járó családi adókedvezményt?

Figyelt kérdés
Vagy az ilyen elmegy szavazni és csak be x-eli a fideszt?
2018. márc. 31. 13:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Jó,de ha valakinek kedvezményt adunk,azt másoktól be kell szedni.

Semmi sincs ingyen.

Amit odaadnak ezeknek a családoknak,az több másik családtól,embertől veszik el.

Maximum akkor tartanám elfogadhatónak,ha valaki mondjuk 40 felett vállalja be a 3.gyereket,és előtte karriert épített,le tett valamit az asztalra.

Azt viszont,hogy valakinek már 25-30 évesen 3 gyereke legyen,és azért vállaljon gyereket,mert így könnyebb lesz anyagilag az élete nem tartom követendőnek.

Rengeteg olyan 3 gyerekes család van,ahol a nő nem dolgozik,a férfi meg még adókedvezményt is kap.

2018. ápr. 1. 15:09
 22/27 anonim ***** válasza:
Kedves "pufi", csak neked se esik le, hogy így sok pár pont az elsőt nem fogja vállalni, mert arra nem látja a fedezetet...
2018. ápr. 1. 15:10
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
60és a 64 százalékos! Jobb ha ti ebbe inkább nem is folytok bele, mert ahogy elnézem, ti vagytok azok, akik tapasztalat nélkül észt osztatok. Én tudom miről beszélek, három gyereket nevelek. De a ti fajtátok inkább jobb, ha nem szaporodik.
2018. ápr. 1. 17:43
 24/27 anonim ***** válasza:
Hidd el,van tapasztalatom,3 gyerekes családban nőttem fel.
2018. ápr. 1. 19:26
 25/27 anonim ***** válasza:

"kedves" 61%-os barátunk, most szívesen írnék arról, hogy annak volt kár szaporodnia, aki ennyire khm "sajátos világlátású", de nem akarok olyan szintre menni mint te vagy, te írtál egyetlen választ, ami téves, miszerint a mostani rendszer így meg úgy kompenzál, én levezettem, hogy ez miért egy rossz rendszer, ellenérv helyett, jön a tahó viselkedés, hogy "kuss én sok gyerekeket nevelek, a ti fajtátok ne is szaporodjon"

amúgy üdvözlöm a gyerekek, de meséld is el nekik, hogy mekkora egy bunkó vagy...

2018. ápr. 2. 12:05
 26/27 anonim ***** válasza:

Az adókedvezményt nem a Fidesz "adja", nem neki kell hálásnak lenni. A többi adófizetőre hárul ezáltal nagyobb teher, már ha adottnak vesszük az állam kiadásait.

Azt nem tudhatjuk, hogy egyébként mi lenne, a családi pótlékot meg elinflálták. Ha baloldali kormányzás lenne, nem lenne adójóváírás, cserébe lenne annyival több CSP. Szóval igazából most nem a háromgyermekeseknek jó, hanem a háromgyermekes mélyszegényeknek rossz.

2018. ápr. 4. 08:51
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha van egy másik párt (van), amelyik azt ígéri, hogy megtartja a családi adókedvezményt, nem engedi be a migránsokat, de bónuszként még nem is lop, akkor miért kellene a Fidesznek örülni? Gondolom a háromgyerekes nem a családi adókedvezményt szidta.
2018. ápr. 4. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!