Nem pofátlanság a facebookon szidni a fideszt olyannak aki szemrebbenés nélkül zsebreteszi a 3 gyerek után járó családi adókedvezményt?
Jó,de ha valakinek kedvezményt adunk,azt másoktól be kell szedni.
Semmi sincs ingyen.
Amit odaadnak ezeknek a családoknak,az több másik családtól,embertől veszik el.
Maximum akkor tartanám elfogadhatónak,ha valaki mondjuk 40 felett vállalja be a 3.gyereket,és előtte karriert épített,le tett valamit az asztalra.
Azt viszont,hogy valakinek már 25-30 évesen 3 gyereke legyen,és azért vállaljon gyereket,mert így könnyebb lesz anyagilag az élete nem tartom követendőnek.
Rengeteg olyan 3 gyerekes család van,ahol a nő nem dolgozik,a férfi meg még adókedvezményt is kap.
"kedves" 61%-os barátunk, most szívesen írnék arról, hogy annak volt kár szaporodnia, aki ennyire khm "sajátos világlátású", de nem akarok olyan szintre menni mint te vagy, te írtál egyetlen választ, ami téves, miszerint a mostani rendszer így meg úgy kompenzál, én levezettem, hogy ez miért egy rossz rendszer, ellenérv helyett, jön a tahó viselkedés, hogy "kuss én sok gyerekeket nevelek, a ti fajtátok ne is szaporodjon"
amúgy üdvözlöm a gyerekek, de meséld is el nekik, hogy mekkora egy bunkó vagy...
Az adókedvezményt nem a Fidesz "adja", nem neki kell hálásnak lenni. A többi adófizetőre hárul ezáltal nagyobb teher, már ha adottnak vesszük az állam kiadásait.
Azt nem tudhatjuk, hogy egyébként mi lenne, a családi pótlékot meg elinflálták. Ha baloldali kormányzás lenne, nem lenne adójóváírás, cserébe lenne annyival több CSP. Szóval igazából most nem a háromgyermekeseknek jó, hanem a háromgyermekes mélyszegényeknek rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!