Nem pofátlanság a facebookon szidni a fideszt olyannak aki szemrebbenés nélkül zsebreteszi a 3 gyerek után járó családi adókedvezményt?
Nem.
Ez ugyanolyan,mint amikor valaki azt írta,hogy a baloldali nyugdíjasok miért fogadják el az Erzsébet utalványt.
Attól,mert valaki mondjuk 3 gyerekes még nem feltétlen ért egyet a családi adókedvezménnyel,ha mondjuk hosszabb távban gondolkodik,a gyereke jövőit nézi,nem csak a jelen érdekli.Hanem,hogy milyen színvonalú iskolába fognak járni a gyerekei,vagy ha betegek lesznek,akkor az állami egészségügy milyen szintet nyújt.
Olyat is ismerek,aki bár jól jár az egykulcsos adóval,mégsem szavaz a Fideszre,mert szerinte káros a társadalom egészére nézve,és ő nem csak a mának él.
Júj de nagyon alja érv, ráadásul pont tőled "pufi", aki még az értelmesebb fideszesek közé tartozik, nem esett jól...
Akkor ennyi erővel minden nyugdíjasnak vissza kéne adnia a 2002-2009 között fizetett 13. havi nyugdíjának akkumulált inflációval megnövelt összegét, aki nem az MSZP-re szavaz???
Na ugye, hogy mekkora hülyeség volna.
Hiszed vagy sem, nem lehet mindenkit megvenni, én is jól jártam a Fidesz több döntésével, de száradjon le a kezem, ha valaha rájuk szavazok.
"Nem szégyen a Fidesznek Facebook-ot használni, amikor a Facebook tulajdonosa egy zsidó gyerek, akiket ők utálnak, és a Fidesz a középkort akarja visszahozni, ahol nem hogy Facebook, de még net és áram sem volt?"
Ez hol jelent meg, az alfahíren, mno-n, vagy a 444-en?:D
Szerinted az adótörvények betartása pofátlanság?
Jó, értem én hogy mindenki magából indul ki és fidess felé nem szokás a jogkövető magatartás de kérlek nehogy már te osszad ki mert "NÉÉÉÉZ az a szemét nem sért törvényt!!!"
Minden logikusan gondolkodó Magyar ember tudja hogy olyan nincs hogy "családi adókedvezmény" onnan nézed a dolgot hogy "alap" dolog a családos kevesebbet adózzon amivel részben egyet is lehet érteni.
De mindenképpen a nem családost mert még családalapítás előtt áll extra adóval kell sújtani? Miről beszélek?
Európában kb annyi az átlag adó mind itt 2 gyerek után, akkor akinek nincs még két gyereke ezt az extra adóterhet fizetheti.
Kb mint behinteni sóval a termőföldet majd értetlenkedni mért nem nő a paprika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!