Ki pipa még a Jobbikra amiatt, hogy nem lépnek vissza a számukra esélytelen körzetekben?
"Baloldali jelöltet juttassak a parlamentbe, csak azért, hogy ne legyen Fidesz? "
Valamit valamiért! Mit zavar téged az a néhány baloldali képviselő a jelentős jobboldali mellett, de most komolyan?
"Akik nem akarnak együttműködni, most mind hazaárulást követnek el és ezzel Orbán regnálását biztosítják még 4 évre."
Mondjuk jobbról nézve Orbán akármennyire is korrupt, a baloldal még mindig rosszabb. Akiben csak egy minimális jóérzés van, az jobbikosként nem fogja hagyni a baloldalt nyerni. Értem, hogy a baloldalnak tökmindegy, csak ne Orbán, dehát akkor be kell állni a Jobbik mögé, ha annyira mindegy. Ha meg nem, akkor fordítva miért is kéne így lennie?
Önmagában a baloldal sem fog addig megfelelő mennyiségű embert maga mellé állítani, amíg a bukott politikusai ott lebzselnek.
"Hódmezővásárhely. Csak ennyi."
Hódmezővásárhely az országos politikához képest egy jelentéktelen város. Egy szaros város, meg az, hogy ki kormányozza az országot egy kicsit más kategória.
"Valamit valamiért! Mit zavar téged az a néhány baloldali képviselő a jelentős jobboldali mellett, de most komolyan?"
Azért ha reálisan gondolkodsz, akkor egy esetleges jobbikos visszalépések vagy átszavazások esetén győzhetne akár egy baloldali összefogás is. Ha meg nem győz önmagában, akkor viszont egy Jobbik-baloldal korcsban a Jobbik erős kisebbségben lenne. A kérdés továbbra is adott: csak azért kellene jobboldaliként egy baloldali jelöltet támogatni, hogy aztán legyen egy lényegében baloldali kormány? Kösz, de továbbra is: akkor már inkább a Fidesz.
"Terjengenek olyan pletykák, hogy a háttérben azért ők már megegyeztek, csak kivárnak a választások vége felé, hogy a fidesz ne tudjon rá reagálni érdemben."
Mondjuk a Fidesz szerint biztos van ilyen :) De még ha tényleg van is: lehet, hogy a Fidesznek nincs ideje lépni, a szavazóknak viszont van. Például ha a körzetemben a Jobbikos visszalép a baloldali jelölt javára, akkor a Fideszre szavazok egyéniben. Ha Jobbik-összefosás koalíciót jelentenek be, akkor listán is. Ezzel valószinűleg több szavazatot nyerne a Fidesz, mint az a bizonyos korcs.
Aki pipa, a tehetetlenségét mutatja, miért kéne egy tehetetlen ember miatt visszalépni.
Nem inkább szellemet, találékonyságot kéne többet felmutatni? Minden visszalépés tárgyalás eredménye. Eszerint a Jobbiknak nagyobb az érdekérvényesítő ereje. Nem örülök ennek, ezért pipa vagyok a többi tehetetlen ellenzéki pártra.
"A visító, megélhetési Kunhalmi Ágnes javára kéne visszalépni, akit nem is ismernek abban a kerületben amiben indul?"
Nem miatta lépsz vissza, hanem azért h a 2/3-adot és a fidesz többséget megakadályozd. De ilyen mélyen látásba inkább már nem megyek bele, mert ti az orrotok hegyénél sem láttok tovább, pedig Vona Gábor mondta, hogy itt már nem ideológiai kérdésekről van szó, hanem hogy megállítsuk ezt a rendszert.
Én is leadom az itteni esélyesre a szavazatom, pedig rohadtul nem értek a politikájukkal egyet. Ha nem ezt teszem, hanem a szimpatikus jelöltre szavazok, akkor semmire nem mentem. Továbbra is a fidesz gyűjti be a szavazatot és marad a 30%-kal a kétharmaduk.
"z vissza, hanem azért h a 2/3-adot és a fidesz többséget megakadályozd"
Lépjen le a politikai közéletből a baloldal és nem lesz feldarabolva az ellenzék! De én visítozó nőkre nem szavazok, akinek egy összetett mondat megfogalmazása gondot okoz. Elég volt a megélhetési politikusokból. Menjen el Kunhalmi is egy varrodába, vagy baromfitelepre dolgozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!