Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az áprilisi szavazásra ki...

Az áprilisi szavazásra ki lettek már küldve az értesítők, hogy hol lehet majd szavazni az egyes körzetekben?

Figyelt kérdés

Néhány napja változtattam meg az állandó lakcímem.

Nem tudom, hogy a régi lakcímemre kiküldték-e már.

Így most nem tudom, hogy hol vagyok (leszek) "számba véve".

Mikor bementem intézni még eszemben volt, hogy rákérdezek, de a 1,5 órás várakozás után örültem, hogy sorra kerültem és végül csak elfelejtettem megkérdezni, hogy elkéstem-e és be kell jelentkeznem, hogy itt akarok szavazni.

2018. márc. 16. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Rég.
2018. márc. 16. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Rég ki lett küldve de pl párom utána váltott lakóhelyet és pár hét után küldtek az új lakcimre új levelet, hogy itt szavazhat.
2018. márc. 16. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Azt majd vinni kell.
2018. márc. 16. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem muszáj vinni. De ha viszed utána vidd is haza mert csak a gond van az ilyen ott felejtett értesítőkkel. Mivel személyes adat van rajta nem dobhatja ki a szavazat számláló bizottság hanem külön kell gyűjteni.
2018. márc. 16. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Alig telt el egy hét és megjött az értesítés, hogy "létszámba" vettek és hol tudok majd szavaznom. Nem is kellett intéznem semmit.

2018. márc. 20. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!