Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mely településeken - megyékben...

Mely településeken - megyékben - körzetekben várható Jobbik győzelem, illetve merre felé esélytelenek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 22:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

most hopgy hányas körzet azt nem tudom mert még szoknom kell az új választási térképet

papírforma szerint sehol nem nyernek...amire érdemes odafigyelni hátha alapon az az edelényi-féle körzet észak-borsodban, szabolcsban a tiszavasvári körzet, ...plusz heves megye lehet még figyelemre méltó

2014. febr. 20. 22:57
 2/24 anonim ***** válasza:
Borsod,Nógrád,Szabolcs,Hajdú megyékben győznek, többi megye megjósolhatatlan.
2014. febr. 20. 23:02
 3/24 A kérdező kommentje:
A Dunántúlon esélytelenek?
2014. febr. 20. 23:05
 4/24 anonim ***** válasza:
21%

Tessék? Győzelem? Te mit szedsz? Ugyanott várható Jobbik-győzelem, ahol 2010-ben: sehol.

A fellegvárnak számító Borsod-Szabolcs-Hajdú trióban se tudtak sehol győzni, az számított jó eredménynek, ahol (a 3 megyei választókerület kb. felében) megelőzték az MSZP-t, általában elég kevéssel. A Fidesz szinte mindenhol kört vert a Jobbikra, azaz kétszer annyi szavazatot kapott. És ugye ez volt még a régi rendszerben, mielőtt a Fidesz a kénye-kedve szerint, a maximális siker érdekében átrajzolta a körzeteket. Most már kb. elképzelhetetlen lesz az, hogy a Jobbiknál kevesebb, mint kétszeres szavazatot gyűjtsenek ők, az Összefogás miatt meg a kvázi sikernek számító 2. helyek nagy részétől is búcsúzhatnak (na nem mintha azok akármit is számítanának).

Fel nem tudom fogni, hogy itt van a kezeteknél az Internet a világ minden csodájával és adatával és nem tudjátok használni.

Olvasgassátok a hivatalos eredményeket: [link]

2014. febr. 20. 23:13
 5/24 A kérdező kommentje:

Kedves 4es válaszoló: belinkelted a 2010-es választásokat. Nem a múltat kérdeztem, hanem a jelent/jövőt.

Állítólag vannak közvélemény kutatások stb, azokból lehet-e valamit sejtetni?

2014. febr. 20. 23:25
 6/24 anonim ***** válasza:
12%
A közvéleménykutatások még március közepéig sok érdemi dolgot nem fognak mondani, az viszont nyilvánvaló, hogy a 2010-es "majd velünk más lesz, felszántjuk a Parlamentet a sok adócsaló politikus p0csével" vezetői és szavazói lelkesedésből semmi se maradt. Enyhén gyengébb eredményre lehet a Jobbiknál számolni a 2010-eshez képest.
2014. febr. 20. 23:38
 7/24 anonim ***** válasza:
23%

Teljesen egyetértek a 4-essel és a 6-ossal.

A Jobbik nem csinált semmit 4 éven keresztül.

Nem is értem, hogy mit várnak ezek után.

2014. febr. 20. 23:55
 8/24 anonim ***** válasza:
76%

Bezzeg a Fidesz csinált valamit.

De bár ne csináltak volna semmit, és itthon maradtak volna a fiatalok, nem mentek volna csődbe a devizások, nem lenne a béka segge alatt a forint, nem lenne megadóztatva még a szaros ropi is.

2014. febr. 21. 00:04
 9/24 anonim ***** válasza:

Keleten erős, a szabolcsi 2. kerületben elég erős ezt látom tapasztalom, de nem elég szervezettek minden településen

amúgy az én meglátásom szerint nem tudnak győzni de ha a fidesz 50% körül teljesít baloldal 20-25 jobbik is 20-25 ( úgy írom ezt hogy én csak azt látom ami keleten van ) már döntéshozó szerepbe kerülnek 2/3 os törvényeket csak velük lehet véghezvinni és akkor már lehet látni őket tevékenykedni

2014. febr. 21. 00:10
 10/24 anonim ***** válasza:
60%

Így van 8-as, biztos mocskos fideszes vagyok, mert nem istenítem a Jobbikot.

Egy szóval nem mondtam, hogy a Fidesz olyan jó lenne, de te egyből jössz ezzel a "bezzeg a Fidesz tett valamit" dumával és egyből oltogatsz.

Tudod, az a helyzet, hogy az emberek nem fognak megszavazni egy olyan pártot, amit nem éreznek elég energikusnak, hitelesnek és erősnek. Már pedig a Jobbikot nem érzik igazán egyiknek sem és ezért nem szavaznak rájuk.

Az én véleményem, hogy a Jobbiknak már lejárt az ideje, ellőtte a puskaporának a legnagyobb részét és most lassú leépülésben szenved. Ha nem találnak gyorsan magukra, akkor el fognak tűnni és hát egyelőre nem úgy néz ki, hogy nagyon magukra találnának.

2014. febr. 21. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!