Mely településeken - megyékben - körzetekben várható Jobbik győzelem, illetve merre felé esélytelenek?
Nem azért, de nem tudom mi a lóf_aszt várnak el egyesek, hogy csináljanak valamit 2/3-al a nyakukon... Most a fidesz volt az Isten, nem tudom miért nem lehet felfogni.
Mennyi parlamenti videót linkeljek, hogy sorba söpri le a 2/3 a Jobbik javaslatokat?:D Vagy felszólalásokat? Igen is csináltak valamit, és kimondták az igazságot ott is, nem csak a fórumokon, javaslatokat meg nem fogadták el, pont azért, mert Jobbiktól jött. Más pár éve felvetették a rezsicsökkentést, a kormány most vezette be a választások előtt vajon miért... Már 2011/2-be felvetették, hogy kiállnak a több kulcsos adó mellett, erre most úgy könyvelik el, mivel az MSZP is támogatja ( elvileg ), legalább is azt mondják... hogy hát hogy van ez, hogy az MSZP-vel egyezik a véleményük:D Volt olyan is, hogy felvetettek valamit, nem fogadták el, majd több hónappal később ugyan azt felvetette egy fideszes, egyből elfogadták.
Hagyjuk már ezt... 2/3-al szemben nincs esély bármit is csinálni, hogy ha az nem hajlandó együttműködni.
Nyilván aki felszínes persze azt látja semmi se változott azóta, hogy benn vannak, igen, csak hogy miért nem... ebbe már ritkábban gondolnak bele. :) És néznek parlamenti/EU parlamenti felszólalásokat, stb.
Ezt én sem értem, hogy a jobbik miért homályosodna el? Követem mind a 3 párt lépéseit, de nálam a Jobbik vezet toronymagasan.
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!
Ez a hatalmas érv, hogy Vonát sokan likeolják FB-n? :D:D:D Feltételezve, hogy azokból egy sem kamulike, mint ahogy az ekkora oldalaknál rengeteg szokott lenni, mégis mit ér 170e ember ilyen támogatása? A világ nem a Facebook, csak neked.
A Jobbik szomorkodni fog április 6-án, ez nem csak az én, de lényegében minden politológus, közvéleménykutató és elemző egybehangzó véleménye, jobbról és balról is. De nem, ők nem számítanak, mert Facebook likeok.
Akkor szerintem a választást a 9gag fogja megnyerni, mert őket mégtöbben szeretik.
Jobbikosként azt mondom, hogy most még nem nyerjünk, maradjon csak a Fidesz hatalmon, ők is kapják meg a 8 évet, aztán majd 4 év múlva jöhetünk mi :)
Amúgy a Fidesz tett bármilyen jó dolgot is ezalatt a 4 év alatt? A napocska rajzolós segédmunkások miatti munkanövekedést, illetve a külföldön dolgozó magyarok miatti gdp növekedést lécci ne írjátok le ide. NEM KÖTEKEDÉSKÉPPEN KÉRDEZEM. Tényleg érdekelne.
Az elemzőket hagyjuk, 2010-be is "megbuktak". Én Nekik nem hiszem, volt itt is olyan komment az oldalon, valami elemzős kérdésnél, hogy ezeknek nem kell hinni, mert ilyen helyen dolgozik és a főnöke mondja meg mit hogy hova mennyit.... :D
És olyat nem mondtunk, hogy Facebook = szavazat, de azért még is jó eséllyel aki "lekedvelte" rájuk szavaz... Igen, nem milliós like-okról van szó tehát nem vetíthető ki az egész országta a Facebook mi is tudjuk, csak mondtuk.... csak.... mondtuk.
Kérdező: Szerintem jó lenne minél előbb, 35%-tól már 2/3 lehet az új törvények szerint, 45% és 4/5.... Még egy 2/3-ot ( ahol megint semmit nem csinálhatnak a többiek ) vagy ne adj Isten 4/5-öt o.O nem tudom hogy úsznánk meg. Orbán sorra írja alá EU-parlamentbe a szerződéseket, amik arról szolnak, hogy politikailag egységes lesz az egész hóbelebanc akkor aztán nesze egyesült államok... Megint más kérdés a föld, meg oly sok mindent lehet mondani. Szerintem MOST jobb lenne előbb, mint később. :/
Már megint egy olyan hoax, ami istentelenül könnyen leellenőrizhető: hol buktak meg az elemzők 2010-ben? A választások előtt közvetlenül a Jobbiknak 13, 11, 12, 15, 17, 17, ill. 12%-t mért a hét nagy szervezet, a tényleges eredmény 16,67 lett, tehát hárman kvázi jól tippeltek, négyen nem, ami teljesen korrekt annak fényében, hogy a becslések csak a Fidesz 53%-s listás eredményen csúsztak el, ami az 59-63%-s tippek alatt volt.
Mindezt persze úgy, hogy a Jobbik akkor is másodlagos érdeklődésre tartott csak számot, meg úgy általában senkit se a közvéleménykutatások százalékos listás értékei érdekeltek, hanem, hogy a Fidesznek meglesz-e a 2/3 mandátumtöbbség vagy sem.
Az idei szavazáson kb. 5,5 millió szavazót várnak, az online hírhedten aktív Jobbik-gárdától így 170e Facebookos hülyeség semmit se ér, az a szavazatok 3%-t jelenti. Persze ismételten ez azt feltételezi, hogy nulla kamuprofil van köztük, ami esélytelen, az ilyen oldalak el sem tudják kerülni, hogy sokezrével ne likeolják őket ilyen kamuprofilok automata scriptekkel.
Lehet harsogni hogy mennyire értelmetlen jobbikra adni a szavazatot, de felesleges mert én mint nem jobbikos is látom hogy nem felesleges. Nekem az velük a bajom hogy túlzottan elhamarkodottak nemzetközi ügyekben és sok köztük is a kocsmasöpredék mély-magyar akik rossz hírüket keltik széthúzást erősítve.
Magyarország soha nem lesz erős ország ameddig az átlag emberek is megtudnák egymást ölni a politika miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!