Ti mit válaszolnátok erre a kérdésre, ha a ti kocsitokra tűznének ki ilyen cetlit Bécsben?
Ugye nemrég volt a késelés ügy miatt Lázár az osztrák fővárosban, hogy lejárassa azt, és hogy negatív példának tüntesse fel azt.
Most, hogy cetliket tűznek ki a magyar rendszámú autókra, azzal a kérdéssel, hogy "Ha Bécs ilyen meg olyan... miért nem maradsz otthon? Miért jössz ide, a te csodálatos Magyarországodról?"
A kérdés szerintem jogos.
Te mit válaszolnál erre? Milyen rövid válasz üzenetet írnál? (ha lehetne) (és ha a te autódra raknák ki a kérdést Bécsben)
Te még akkor is hazudsz amikor kérdezel!
"nemrég volt a késelés ügy miatt Lázár az osztrák fővárosban"
A sajnálatos késelés az azt követő napokban történt, mikor Lázár ott járt. A többi szart amit beokádtál ide, inkább nem is minősítem.
Azért Arschloch, mert ti olyan bénák és lusták (faul) vagytok mint a bűn. Nem tudtok megélni Gastarbeiter - ek nélkül, te meg ..opd ki a .szát a Flüchtling - jeiteknek!
Én meg élek Magyarországon az osztrák fizetésből és nem kell fejkendősöket kerülgetnek Budapesten.
# 6
Az bizony lejáratás volt. Lehet, hogy nem az volt a célja, csak hogy villogjanak a választók előtt, hogy Budapesten bezzeg nincs migráns, Bécsben meg igen. Ehhez meg úgy mutatták be Bécset, mint Európa legélhetetlenebb városát, mert egyébként ugye nem megy át az üzenet.
Majd ha Lázár a nyóckerben vezet minket körbe, vagy bemutat egy átlagos budapesti kórházat, akkor azt mondom, csináljon nyugodtan Bécsről is videókat, de ez így egy kommunista stílusú néphülyítés.
És még ha ez a kérdés fiktív is, akkor is elgondolkodtató, főleg a kormány számára, hogy vajon miért vannak Bécsben már egész negyedek, ahol magyarok élnek. Persze ezen ők nem akarnak elgondolkodni, mert csak a következő 4 évre szóló hatalom számít.
Az Index is csinált egy riportot azon a szemetes, bevándorlókkal teli környéken, ahol Lázár nem talált németül beszélő embert:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!