FHT háztartási munka kérdés, válaszolnátok?
Figyelt kérdés
1. Az FHT továbbfolyósításához elég a napi 4 óra házt. munka hétfőtől péntekif?
2. Ha jan 16.-tól február 16.-ig dolgoztam házt. munkát, akkor megvan a 30 nap, vagy a hétvégéket nem kell beleszámolni?
3. 4 órás munkarendben havi 49ezer Ft a minimálbér?
2014. márc. 5. 16:15
1/7 A kérdező kommentje:
péntekif=péntekig
2014. márc. 5. 16:15
2/7 anonim válasza:
1. Elég, igen.
2. Igen, megvan a 30 nap (32 összesen)
3. 50.750 Ft arányosan (101.500 Ft a minimálbér)
+1. ugye a formaságok be lettek tartva? (FHT szüneteltetése, NAV felé bejelentés etc.)
3/7 A kérdező kommentje:
NAV-hoz be vagyok jelentve, de a szüneteltetés elmaradt, a pénzt ugyanis visszaadom a foglalkoztatónak, mivel a rokonom.
2014. márc. 5. 23:36
4/7 anonim válasza:
Megoldhattátok volna 0 Ft-tal is.
Az számít, ami a papíron van.
Ha pénzt kapsz rajta, és nem szünetelteted az FHT-t, akkor szankciókra kell számíts.
5/7 A kérdező kommentje:
Még nincs kitöltve a papír, de lehet 0Ft-ot is írni rá kifizetett összegként?
2014. márc. 6. 14:34
6/7 anonim válasza:
Nagy hülyeséget inkább már nem akarok mondani, legjobb a hivatalban inkább utánakérdezni, de legjobb tudomásom szerint így van.
7/7 anonim válasza:
Ha esetleg valaki még idetéved ugyan ezzel a problémával. Én most a háztartási munkát csinálom, voltam bent az adott minisztériumban ahol megállapították a támogatást, mondták hogy a 30 naphoz szükséges háztartási munka idejére nem kell szüneteltetni az fht-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!