Biztos, hogy a Fideszesek várták, hogy kolbászból legyen a kerítés?
Figyelt kérdés
Ha most a Fideszesek intenek mindenkit nyugalomra, és mindenki más most azonnal várja a választ, hogy mi lesz a diplomásokkal, minimálbéresekkel, tanárokkal, munkanélküliekkel, UFO-kal, hobbitokkal, akkor miért is a Fideszesekről mondjátok, hogy várják a kolbász kerítést? Nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb Jobbikossal együtt a Fideszesek most nyugalomra intenek mindenkit, és vrják a szebb jövőt. A többiek meg most azonnal tudni akarják, hogy nekik miért lesz jobb. És ha nem lesz jobb, akkor mi az hogy nem? Nem lehetne kicsit türelemmel lenni? A Fidesznek is 24 órából áll egy nap... :)2010. jún. 9. 20:08
41/62 anonim válasza:
Na idefigyelj! Hol mondtam én azt, hogy ezt jelenti az átlátást? Komolyan be kellene mutatnom, hogy mit jelent érteni és átlátni? Azt hiszem ezt te is tudod, nem gondolom, hogy az én segítségem szükséges a megértéséhez Pusztán a kötekedők szellemi színvonalát mutattam be. Ha pedig szerinted ezek nem a lehető legjobb lépések voltak (elég sokan márpedig felfogták, hogy de, még a Jobbik sem vonta kétségbe ezt), akkor hajrá, kíváncsi vagyok mi menthetné meg az országot az elmúlt 8 év "örökségétől". Tényleg kíváncsi vagyok rá.
42/62 A kérdező kommentje:
"Gyurcsányt lehet szidni, bár a legtöbb ember részéről annak sem látom alapját"
Tényleg nem tudsz meglenni hazugság nélkül?
2010. jún. 9. 21:23
43/62 anonim válasza:
"Vagynem. Sajnos az országban lázongók kb. fele azért szidta az MSZP-t, mert: 1. valamelyik párt azt mondta, és birkaszellem van 2. egyáltalán nem értenek sem politikához, sem gazdasághoz, csak valakitől hallották, hogy ez így nagyon nem jó 3. lázadni menő."
Nem, pusztán annyi történt, hogy az MSZP tönkretette az országot. Pontok nélkül ;)
44/62 anonim válasza:
Igen egyébként tényleg ez jellemző a szocikra és valóban nem tükrözi a valóságot, ami itt megy. Még itt, anoniman és megsértődnek ha leszocizza őket valakit, holott én ebben nem látok sértőt. Ha szoci lennék nem venném zokon, hogy annak neveznek, mint ahogy most sem sértődöm meg, ha lefideszeseznek. Lassan már mindenbe bele lesz kötve, ami épp mozdítható. Tudod én csak azt sajnálom, hogy Orbán intézkedései nekik is jók lesznek.
45/62 A kérdező kommentje:
Hát igen... Nem túl fair, hogy nekünk is részt kellett vennünk a mélyrepülésben pár rongyos % miatt... :)
2010. jún. 9. 21:27
46/62 A kérdező kommentje:
No, de Én most lefekszem alukálni, mert hosszú volt a nap, és a holnapi sem lesz rövidebb. Nem ám megint hajnalig győzködöd őket! :D Úgy sincs értelme!
2010. jún. 9. 21:28
47/62 anonim válasza:
Pontosan. Mi 8 évig szívtunk miattuk, és akkor most ők is ki lesznek mentve a mocsokból amit az MSZP, az ő támogatásuk miatt hagyott ebben az országban. Ez nem fair, de ez tényleg csak szubjektív vélemény. Én biztosan nem lennék ilyen jószívű.
48/62 anonim válasza:
Nem vagyok MSZP-s,de mindig felháborodok a Fideszesek Orbán imádásán. Ez az egész terv nem jelenti a mocsokból való kilábalást. Abban,hogy az ország így áll,nemcsk az elmúlt 8 év,hanem az elmúlt 20 0
49/62 anonim válasza:
Nem, nem jelenti. Ez a kezdete annak, ami azt fogja jelenteni. Egy nap 24 óra, még Orbán Viktornak is. Ha pedig valami jó, arra nem fogom azt mondani, hogy rossz, csak mert egyesek szerint ez Orbán imádat.
50/62 A kérdező kommentje:
A 66%-os vasutast azért megvártam. :) Az állapotunkért 16+40 év a felelős. De majdnem beletrafáltál. :)
2010. jún. 9. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!