Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos, hogy a Fideszesek...

Biztos, hogy a Fideszesek várták, hogy kolbászból legyen a kerítés?

Figyelt kérdés
Ha most a Fideszesek intenek mindenkit nyugalomra, és mindenki más most azonnal várja a választ, hogy mi lesz a diplomásokkal, minimálbéresekkel, tanárokkal, munkanélküliekkel, UFO-kal, hobbitokkal, akkor miért is a Fideszesekről mondjátok, hogy várják a kolbász kerítést? Nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb Jobbikossal együtt a Fideszesek most nyugalomra intenek mindenkit, és vrják a szebb jövőt. A többiek meg most azonnal tudni akarják, hogy nekik miért lesz jobb. És ha nem lesz jobb, akkor mi az hogy nem? Nem lehetne kicsit türelemmel lenni? A Fidesznek is 24 órából áll egy nap... :)
2010. jún. 9. 20:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
Azért valjuk be, a Fidesz is rájátszott a kolbászból kerítés képre, gondolj csak a két hét múlva minden településen lesz rendőr...
2010. jún. 9. 20:25
 12/62 bumbi02 ***** válasza:
68%

hogy miért vártuk hogy 1 nap alatt váltsa meg Viktor császár a világot?

mert ti Bajnaitól ugyanezt elvártátok.. sőt még csak felmerült a neve hogy esélyes a posztra már szidtátok...igazából a mostani gazdasági mutatok javulása nem viktornak köszönhetö... és mint látjátok egyik intézkedését se vonta vissza a Bajnai kormánynak mer ugy néz ki szive mélyén viktor is látta a szükségességét....

igazából csak ezér vártuk hogy 1 nap alatt ő talán rendet rak, hisz ti is ezt vártátok mástól azt hittük a ti hösötök jobb...

és mielőtt vki jönne azzal h szoci, nem vagyok szoci...

2010. jún. 9. 20:28
 13/62 A kérdező kommentje:
Hát, ha nem is rájátszott, de mindenképpen próbálta magát a lehető legjobb színben feltüntetni. Szerintem ez egy kampány során alap.
2010. jún. 9. 20:29
 14/62 A kérdező kommentje:
Bajnai egy köztörvényes bűnöző, akit a nép akarata ellenére tettek meg miniszter elnöknek. Ne hasonlítsuk már össze a kettőt. Én nem vártam semmit tőle, meg szerintem senki sem. Tudtuk, hogy már csak egy évet kell kibírni, és vége a szociknak. :)
2010. jún. 9. 20:31
 15/62 anonim ***** válasza:
Legalább pálinkát már lehet főzni :P
2010. jún. 9. 20:32
 16/62 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy most sorra fogják magukat felrobbantani a pálinka főző kontárok... :D Mert persze ebbe is bele bírtak kötni... De gondolom az a marha aki ezt itt a Gyiken írta, az nem veszi meg a tanyasi kolbászt sem, mert jobban bízik a Tescosban. :D Hát csak zabálja a hülyéje...
2010. jún. 9. 20:35
 17/62 anonim ***** válasza:

"Hát, ha nem is rájátszott, de mindenképpen próbálta magát a lehető legjobb színben feltüntetni. Szerintem ez egy kampány során alap."

Ezt általában hazugságnak hívják, kampány idején meg csak kampánynak. De végül is ha ezt bejelentené, neki is lenne egy öszödi beszéde :)

2010. jún. 9. 20:37
 18/62 A kérdező kommentje:
Most komolyan. Van olyan az országban, aki szóról szóra elhiszi, ami a kampányban elhangzik? Nem a pártok hibája, hogy az igazsággal nem lehet kampányolni. Ott van az amerikai példa is, mikor Ronald Reagant megválasztották. Az ellenfele csak azzal kampányolt, hogy amit Reagan mondd, az nem igaz. Bele is bukott.
2010. jún. 9. 20:40
 19/62 anonim ***** válasza:
73%
Kedves Kérdező, sajnos ebben az országban többen vannak, akik elhiszik a kampányszövegeket, mint hinnéd. Sajnos. Amúgy meg mond valamit az a mondat, hogy "Holnap egy új Magyarországban ébredünk!"?
2010. jún. 9. 20:43
 20/62 A kérdező kommentje:
Én új Magyarországra ébredtem. Tudod Te hány ember lelke nyugodott meg, mikor kiderült, hogy mekkorát Rottenbillereztek a Szocik? Rengetegen voltunk. Piszkosul elegünk volt már. Azért nem voltak már lázongások, meg tüntetések, mert már mindenki bele volt nyugodva, hogy jön a választás. Árus vagyok, hetente több száz emberrel beszélek, ismerem a választás előtti, és utáni időszak lélektanát, nem hasra ütésből tippelek, mint itt sokan...
2010. jún. 9. 20:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!