Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos, hogy a Fideszesek...

Biztos, hogy a Fideszesek várták, hogy kolbászból legyen a kerítés?

Figyelt kérdés
Ha most a Fideszesek intenek mindenkit nyugalomra, és mindenki más most azonnal várja a választ, hogy mi lesz a diplomásokkal, minimálbéresekkel, tanárokkal, munkanélküliekkel, UFO-kal, hobbitokkal, akkor miért is a Fideszesekről mondjátok, hogy várják a kolbász kerítést? Nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb Jobbikossal együtt a Fideszesek most nyugalomra intenek mindenkit, és vrják a szebb jövőt. A többiek meg most azonnal tudni akarják, hogy nekik miért lesz jobb. És ha nem lesz jobb, akkor mi az hogy nem? Nem lehetne kicsit türelemmel lenni? A Fidesznek is 24 órából áll egy nap... :)
2010. jún. 9. 20:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

"Kérdező, igaz, hogy elegük van, de az emberek legalább felének ez a hozzáállása megalapozatlan."

Most miért kell hazudni? Hol élsz Te konkrétan? Most már érdekel, hogy hol lakik az az ember, aki szerint csak az ország felének van oka elégedetlenkedni...

2010. jún. 9. 21:11
 32/62 anonim ***** válasza:

54! Tévedsz, de igen átlátjuk, nyilván nem olyan szinten, mint egy közgazdász, de ne haragudj, ha egy huszonéves embernek nem kell elmagyarázni mit mondott Orbán Viktor, felfogja, hogy a gazdaság nem egyenlő a mezőgazdasággal, akkor már ezerszer előrébb jár, mint az, aki még ezzel is küzd. Fel kellene fogni, hogy ez egy folyamat, a szarból nem lehet egyik napról a másikra várat építeni. Megtette az első lépéseket, amik nem kifogásolhatóak, egyértelműen a legszükségesebb és leghatékonyabb intézkedések.

Szerintem pedig, de ez már szubjektív, annak, aki miatt 8 évig szívtunk nem igazán illik bírálni egy olyan pártot, ami az ő hibájukat hozza épp helyre.

2010. jún. 9. 21:12
 33/62 A kérdező kommentje:
Gondolom Te vagy a 73%-os :)
2010. jún. 9. 21:13
 34/62 anonim ***** válasza:
Igen, de hálisten lepontoztak és így már nem kever mindenki össze a szoci 73-assal. Hú, de felismerhető vagyok. Ezért harapnak rám itt ennyire?
2010. jún. 9. 21:14
 35/62 A kérdező kommentje:
Egyébként már csak azért is nagy az elégedettség, mert az emberek nem azt várták, hogy több pénzük legyen, hanem azt, hogy végre ott a fejünk fölött is keményen megsarcolják a gazdagokat. Ez megtörtént.
2010. jún. 9. 21:15
 36/62 A kérdező kommentje:
Engem tegnap felpontoztatok 40-ről 41%-ra :) Igyekszem rászolgálni. :)
2010. jún. 9. 21:15
 37/62 anonim ***** válasza:
Engem az bosszant rettenetesen, hogy sokan nem értik, mit jelent a 29 pont. Hát komolyan mondom, hogy lehet ezt nem érteni? Makognak itt 15%-os bércsökkentésről, holott közel sem járnak az igazsághoz,Orbán egyáltalán nem ezt mondta, de most mindenki a zsebét lesi, holott rájuk ez abszolút nincs hatással.
2010. jún. 9. 21:16
 38/62 anonim ***** válasza:
0%

Te rá is szolgálsz, de némely kötekedős beszólogató, akik állnak 80 körül és egyebet sem mondanak az "anyád" és egyéb dicsérő jelzőkön kívül nem értem miért állnak 80-on.

Még mindig azon bosszankodom, hogy egyszerűen képtelenek felfogni mi mit jelent. Lassan én hülyülök bele másokba :D

2010. jún. 9. 21:17
 39/62 anonim ***** válasza:
46%

Nem fogok vitatkozni, de változatlanul állítom, hogy ha itt az MSZP-sek elrontottak valamit, abban az egész országgyúlés kollektíven felelős. Gyurcsányt lehet szidni, bár a legtöbb ember részéről annak sem látom alapját, de Bajnai egyértelműen azt csinálta, amit kellett, akárki akármit mond.

Ezt pedig ne vedd sértésnek, de az, hogy folyamatosan mondod, hogy "ez egy folyamat", az még nem jelent átlátást. Sőt még az sem, ha a mezőgazdaságot a gazdaságtól meg tudod különböztetni ;) Arról pedig, hogy ezek valóban a legjobb és leghatékonyabb döntések lennének, abszolút felesleges előre véleményt mondani, ugyanis előfordulhat, hogy holnap egyik pillanatról a másikra összeomlik a gazdasági rendszer, és akkor ugrott az egész. Az is lehet hogy nem, az is lehet, hogy majd csak 10 év múlva, de most elég bátor kijelentés az, hogy ezek a lehető legjobb lépések. Ilyeneket utólag sokkal biztosabban meg lehet állapítani.

2010. jún. 9. 21:19
 40/62 A kérdező kommentje:
Azt hiszem kénytelenek leszünk ebbe beletörődni. Én mindig megfogadom, hogy nem olvasom ezt a topicot, de nem bírom megállni. De azért ha ez megnyugtat, akkor ez a topic egyáltalán nem reprezentálja a magyar valóságot. Nagyon sok komcsi nem tudja elviselni a Fideszeseket. Most hogy ennyire megégtek, még több gyűlölet van bennük. Tudod, aki még most sem ismerte be, hogy butaság volt az MSZP-re szavazni, az most már foggal körömmel fog ragaszkodni az igazához. Főleg a szocikra jellemző, hogy az egojuk fontosabb a becsületüknél, a megítélésüknél, és főleg az igazságnál is.
2010. jún. 9. 21:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!