Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti kire fogtok szavazni, és...

Ti kire fogtok szavazni, és miért?

Figyelt kérdés
Idén szavazhatok először, de nem tudom, hogy kire szavazzak. Hoznátok nekem érveket a kiválasztott pártról, akire szavaztok? Köszönöm.

2018. márc. 9. 02:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
57%

Ha lesz a lapon Kétfarkú Kutya, akkor oda. Ők többet értek el, mint az ellenzéki pártok összesen. Utóbbiak csak felveszik a fizetést és vakarják a se.ggük.

Ha nem lesz, akkor Jobbik. Miért? Mert nem a Fidesz, nem az Mszp utódja, és úgyse fog nyerni.

Idén is a Fidesz nyer. De legalább a 2/3-ot ne kapják meg többet.

2018. márc. 9. 07:21
 12/34 anonim ***** válasza:
64%

10: menj egy kört a 8. kerületben! Számold össze, hány arabot és kínait látsz. Szerinted ők őshonos magyarok?

Az illegális bevándorlóktól nem kell félni: eszükben sincs itt maradni. Mennek nyugatra.

2018. márc. 9. 07:24
 13/34 anonim ***** válasza:
14%
Fidesz. A többi szánalmas.
2018. márc. 9. 07:35
 14/34 anonim ***** válasza:
16%

Sajnos csak két olyan politikus van Magyarországon aki államférfinak is beillik. (A többieket bedarálná a multitőke ha megválasztanák őket.)

Mind a kettő jó nagy gci. Így a szavazófülkében eldöntheted hogy melyik gcire szavazol. A dolgok jelenlegi állása szerint a fideszes gci tud kevesebbet ártani az országnak, de ő is sokat (még mielőtt valaki megreklamálná a dolgot)

2018. márc. 9. 07:36
 15/34 anonim ***** válasza:
24%
Fletóra kell szavazni,már egyszer bizonyított a böszme, adjunk beki mégegy esélyt.
2018. márc. 9. 07:47
 16/34 anonim ***** válasza:
56%
Jobbik, mert magyar vagyok, és mint ilyen, csak ők képviselik az érdekeimet.
2018. márc. 9. 07:53
 17/34 anonim ***** válasza:
24%
A jobbik szar! A fideszre!
2018. márc. 9. 08:14
 18/34 anonim ***** válasza:
60%
Jobbik, mint mindig. A tolvaj, korrupt hazug fideszre soha.
2018. márc. 9. 08:22
 19/34 anonim ***** válasza:
39%

Alapesetben senkire, mert mindenki ott A-Z-ig egy g▪ci..... igy meg nem döntöttem....

Az se segít, hogy az utóbbi evtized legszanalmadabb kampanya, ahol mèg semmit nem mondtak a köv. 4 évről, hogy mi a terv, csak az uszitás megy szanalmas modon.... (lasd allah-os jobbikos kocsi)

Igy megvehető vagyok, ahogy a románok is....

M8ndent privatba, ha nem jön ajanlat vakami b.iszem b..aszom part megkapja, aki szimpatikusabb....

2018. márc. 9. 08:23
 20/34 anonim ***** válasza:
38%
LMP és Momentum sokáig szimpatikus volt, aztán elolvastam a programjukat, és kiábrándultam. Olyanra nem fogok szavazni, akik adóemelést akarnak, Fideszt meg rühellem, ezzel kb ki is esett az összes párt.
2018. márc. 9. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!