Ti melyik politikai pártokat szeretitek, melyikeket utáljátok, melyikek semlegesek számotokra? Fogtok szavazni?
Nálam így van:
Utálom:
-MSZP
-Jobbik
-Momentum
-Párbeszéd
-LMP
Semleges:
-Fidesz
-Dk
-Együtt
-Liberálisok
-Kétfarkú kutyapárt
Szeretem:
-Ilyen nincs
Szavazni valószínűleg nem fogok, a kormányt nem tartom elég jónak, hogy rájuk szavazzak, de annyira rossznak sem, hogy ellenük, illetve nincs az ellenzéki oldalon ínyemre való alternatíva. A politikai ideológiák közül egyébként a liberalizmus áll hozzám a legközelebb, azon belül is a szabad piac elvű gazdaságpolitika.
Nem tartom olyan szörnyűnek (a szeretet szó túlzás): Jobbik (ma rájuk szavaznék)
Semleges: LMP, Momentum
Utálom: a többit
Semleges a jobbik, talán lmp.
A többit utálom.
amit a józan logika diktál
természetesen megyek a népirtó fidesz ELLEN szavazni
minden Magyarnak akinek elege van a mutyiból, korrupcióból és gyűlölködésből elmegy szavazni
ne hagyjátok hogy elhitesse a narancsdiktátor hogy csak ő létezik
Szeretem: Jobbik, hiszen tisztességes, magyar párt, és magam is tisztességességben szocializálódtam, nem kedvelem a magyarellenességet, lopást, hazudozást (MSZP, DK, Fidesz, stb.). Bár most már kevésbé kedvelem a Jobbikot, hogy Vonának elgurult a gyógyszere. Esetleg még FKGP, ha létezik, Magyar Hajnal.
Semleges nincs.
Utálom, vagyis inkább gyűlölöm: az összes többi, "demokratikus" pártot, minél aljasabbak, hazugabbak, kártékonyabbak, annál inkább. Tehát Munkáspárt-MSZP-DK-Momentum-Együtt-PM-Fidesz-KDNP-LMP kb. a sorrend, de az összeset betiltanám és bebörtönözném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!