Miért szeretitek a Fideszt?
Nem szeretem! De:
Nem emelte meg az államadósságot.
Képviseli a nemzeti kultúra érdekeit.
Nem akar migránsokat betelepíteni.
Nem elsősorban a külföldi pénztőke érdekeit képviseli.
Mutass a baloldalon egy ilyen pártot és arra fogok szavazni! Esküszöm!
(Minthogy a baloldal mindezt nem zárja ki.)
# 3/4 Időpont ma 13:11
"Nem emelte meg az államadósságot."
"Képviseli a nemzeti kultúra érdekeit."
Miben is?
"Nem akar migránsokat betelepíteni. "
Csak azt az eddig kb. 500-at, akik megvették tőlük, különböző offshore cégeken keresztül, a letelepedési kötvényt.
"Nem elsősorban a külföldi pénztőke érdekeit képviseli."
Igaz. Helyette a saját pénzügyi érdekeit, a Mészáros Lőrincét, A Garancsiét, A Vajnáét...
Azért érdekes módon nem egy külföldi céggel kötött "stratégia megállapodást", érdekes módon volt az a külföldi pénz, amiért a Puskás -stadionból Groupama Aréna lett...
Orbán oly nagyon szekszi hogy az valami hihetetlen...
Amikor szeretkezek a feleségemmel csakis úgy tudok elélvezni, ha közben megy a parlamenti közvetítés, ahol Orbán beszél arról, hogy működnek a magyar reformok és Magyarország jobban teljesít. Borús, esős délutánokon, amikor az öngyilkosság gondolata kerülget mindig előveszem a 2014-ben kapott Fidesz szórólapot, amin Orbán mosolyog s ezt a szívemhez szorítva mindig visszatér az életkedvem. Külön jelzálogot vettem fel a házamra és a pénzt arra fogom elkölteni, hogy amikor meghalok, a hamvaimat valahogy csempésszék bele Orbán kávéjába, hogy benne lehessek egy rövid ideig a legnagyobb, legbölcsebb és legjószívűbb magyar politikus és honatya testében.
A külső államadósság lecsökkent a belső megnőtt de kb. ugyanannyi volt akkoriban; azóta meg már csökkent. (nehogy már pár %on kezdj el vitatkozni!)
A DKval már 100%on tartanánk ha nem ott ahol a görögök.
én fideszes vagyok már gyeremekkorom óta. azért szeretem a Fideszt, mert a Fidesz egy igaz magyar hazafi párt.
a maffiabalolalon található hazaárulókra nincs szükség, le kellene végleg söpörni őket, mert nagyon sokat ártanak az ország és nemzet ügyeinek!
"Nem elsősorban a külföldi pénztőke érdekeit képviseli."
Való igaz, a Fidesz ennél rosszabb, mert ők konkrétan más országoknak adósítank el bennünket pl. Oroszországnak közel négyezer milliárd forinttal! De mesélhetnénk a Kínának kitalicskázott magyar államkötvényekről is, amiket horrbilisen magas kamatra adtunk még néhány éve.
"A külső államadósság lecsökkent a belső megnőtt de kb. ugyanannyi volt akkoriban; azóta meg már csökkent. (nehogy már pár %on kezdj el vitatkozni!) "
Mindezt úgy, hogy elraboltak 3000 milliárdnyi magánnyudíj-pénzt, amit elvben adósságcsökkentésre fordítottak!
"A DKval már 100%on tartanánk ha nem ott ahol a görögök."
Komoly érv! "Az lett volna, ha..."
Azt azonban kiválóan illusztrálja, milyen gondolkodás(?) kell ahhoz, hogy valakinek a fejében még mára sem tisztuljon a narancs-köd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!