Baloldali szavazók! Melyik pártra fogtok szavazni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 17:15
1/22 anonim válasza:
Még nem döntöttem el. Párbeszéd vagy LMP, szerintem inkább lmp.
2/22 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy baloldali vagy jobboldali szavazó vagyok. Melyik vagyok? Általában a buszon a bal oldara ülök, hátra, akkor én most baloldali vagyok?
4/22 anonim válasza:
Bár megkell jegyezni hogy az LMP-nek is nagy érvágás volt Schiffer lemondása. Jövőre kiderül hogy sikerült-e leküzdjék ezt. Annyi problémám van az LMP-vel hogy nem valami aktívak. De baloldalon nem nagyon van jobb náluk.
5/22 anonim válasza:
"Én nem tudom, hogy baloldali vagy jobboldali szavazó vagyok. Melyik vagyok? Általában a buszon a bal oldara ülök, hátra, akkor én most baloldali vagyok?"
Csak egy tanácsot tudok adni mégpedig hogy ne halgass másra ilyen téren .Nézd meg a pártok programját, hogy mit akarnak csinálni vagy mit csináltak eddig és dönts aszerint melyik a legszimpatikusabb számodra amivel azonosulni tudsz
6/22 anonim válasza:
Legutóbb az LMP-re szavaztam, de jövőre mást keresek.
Igazából még nem döntöttem el.
7/22 hájaaa válasza:
Amelyik csinál babgulyást bográcsban.
8/22 anonim válasza:
Hát most így ebben a helyzetben a Jobbikra...
9/22 anonim válasza:
Marad az Lmp nálam is. Nem tökéletesek ők sem, de nincs normálisabb alternatíva.
10/22 anonim válasza:
Lmp vagy momentum. Habár én nem mondanám magam se jobb se baloldalinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!