Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti kire fogtok szavazni, és...

Ti kire fogtok szavazni, és miért?

Figyelt kérdés
Idén szavazhatok először, de nem tudom, hogy kire szavazzak. Hoznátok nekem érveket a kiválasztott pártról, akire szavaztok? Köszönöm.

2018. márc. 9. 02:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
43%
Én arra aki nyilvánosságra hozza, hogy hol a gyakorin a kereső, körülbelül naponta minimum egyszer megkérdezi ugyanezt valaki...
2018. márc. 9. 04:11
 2/34 anonim ***** válasza:
28%
Jobbikra. Mert ők magyarok.
2018. márc. 9. 05:17
 3/34 anonim ***** válasza:
13%
Fidesz.Ők már bizonyítottak.
2018. márc. 9. 05:34
 4/34 anonim ***** válasza:
44%

Jobbikra,és akkor majd április 8 után mehetnek a Fideszes haverok a dutyiba:)

Elég volt a lopásból!!!!

2018. márc. 9. 06:40
 5/34 anonim ***** válasza:
58%
Bizonyították hogy bűnözők?
2018. márc. 9. 06:46
 6/34 anonim ***** válasza:
74%

Jobbikra de nem meggyőződésből. Nem akartam szavazni idén, a kamionos váltótársam viszont vér jobbikos (párthűségből még hitegeti magát, hogy nem, ez még az igazi Jobbik) és mindenáron szavazni akar.

Hogy ezt megtehesse, nagyon át kéne variálni az idei munkarendünket (két kocsi - három sofőr rendszerű "vetésforgó") vagy nagyon keveset lehetnék itthon Áprilisban, így megígértem neki, hogy leszavazok helyette - hiszen én nem szavaznék amúgy, ezáltal nem vész el a szavazata. Olyan nagyot nem "csalok", hiszen az alakulása óta a Jobbikra szavaztam, a Fidesz által még "szűz" vagyok, ne veszítsem ezt el. Rajtam ne múljon, kapjanak egy esélyt, de azért baromi pipa vagyok rájuk.

Még tiszta szerencse, hogy nem DK - s a kolléga...

2018. márc. 9. 06:51
 7/34 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem lenne napi 4-5 kérdés kiírva erről, akkor még válaszolnék is rendesen.

Na jó, még egyszer. Ne szavazz rétegpártokra és olyanokra, akik korábban már voltak hatalmon. Ez a maradék, ezek közül válassz:

- Jobbik: [link]

- LMP: [link]

- Összefogás Párt: [link]

- Momentum: [link]

- MKKP: [link]

- Értünk Értetek: [link]

- Közös Nevező: [link]

- Net Párt: [link]

- A Haza Pártja: [link]

- MIÉP: [link]

- Iránytű: [link]

- KÖSSZ: [link]

2018. márc. 9. 06:53
 8/34 anonim ***** válasza:
55%
A Jobbikra. Ők ígérik, hogy elszámoltatják ezt a tolvaj bandát.
2018. márc. 9. 06:56
 9/34 anonim ***** válasza:
59%
Hiába ajánlok neked valamit, ami nekem jó, az egyáltalán nem biztos, hogy neked is tetszeni fog. Már ha egyáltalán tudnék ajánlani bármit is. A jelenlegi palettából leginkább az EGYIK SEM kategóriára szavaznék, de azt nagy erős betűkkel, hogy felfogják a pártok, hogy ebből a színvonalon alul irracionális ígérgetős prolitizálásból, amit ilyen csúszó-mászóm módon művelnek már évek óta, köszönöm nem kérek. Így tehát a szavazatom a Kétfarkú Kutyapártra teszem, ők is ugyanazt ígérik (de viccből) mint az összes többi párt.
2018. márc. 9. 07:08
 10/34 anonim ***** válasza:
9%

Fideszre.

Megvédet az migránsoktól. Így nem vagyunk, migráns ország.

Ezért te is szavaz a Fideszre, hogy továbbra is migráns nélküli országa legyünk!

2018. márc. 9. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!