Ti kire fogtok szavazni, és miért?
Jobbikra,és akkor majd április 8 után mehetnek a Fideszes haverok a dutyiba:)
Elég volt a lopásból!!!!
Jobbikra de nem meggyőződésből. Nem akartam szavazni idén, a kamionos váltótársam viszont vér jobbikos (párthűségből még hitegeti magát, hogy nem, ez még az igazi Jobbik) és mindenáron szavazni akar.
Hogy ezt megtehesse, nagyon át kéne variálni az idei munkarendünket (két kocsi - három sofőr rendszerű "vetésforgó") vagy nagyon keveset lehetnék itthon Áprilisban, így megígértem neki, hogy leszavazok helyette - hiszen én nem szavaznék amúgy, ezáltal nem vész el a szavazata. Olyan nagyot nem "csalok", hiszen az alakulása óta a Jobbikra szavaztam, a Fidesz által még "szűz" vagyok, ne veszítsem ezt el. Rajtam ne múljon, kapjanak egy esélyt, de azért baromi pipa vagyok rájuk.
Még tiszta szerencse, hogy nem DK - s a kolléga...
Ha nem lenne napi 4-5 kérdés kiírva erről, akkor még válaszolnék is rendesen.
Na jó, még egyszer. Ne szavazz rétegpártokra és olyanokra, akik korábban már voltak hatalmon. Ez a maradék, ezek közül válassz:
- Jobbik: [link]
- LMP: [link]
- Összefogás Párt: [link]
- Momentum: [link]
- MKKP: [link]
- Értünk Értetek: [link]
- Közös Nevező: [link]
- Net Párt: [link]
- A Haza Pártja: [link]
- MIÉP: [link]
- Iránytű: [link]
- KÖSSZ: [link]
Fideszre.
Megvédet az migránsoktól. Így nem vagyunk, migráns ország.
Ezért te is szavaz a Fideszre, hogy továbbra is migráns nélküli országa legyünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!