Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti kikre fogtok szavazni?

Ti kikre fogtok szavazni?

Figyelt kérdés

Én szerencsére egyre inkább azt tapasztalom, hogy a Fidesz hatalma lényegesen csökkent. Ennek ellenére nem kizárt, hogy megint őket választják meg, de a 2/3-os többség biztos elmarad idén!

Azért nyerhetik meg, mert az ellenzéki szavazók szétoszlanak a pártok között...

Ti például kikre fogtok szavazni? Ki az, aki a legkevésbé borzalmas az idei felhozatal közül? :)

2018. márc. 4. 11:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
54%

Szívem szerint a Kétfarkúra szavaznék, mert van humoruk és mert akarnak tenni a közösségért (pl járdafestés), de sajnos aligha jutnak be a parlamentbe, úgy pedig nincs értelme. Így inkább a Jobbik, de csak azért, mert ők az egyetlen, akik valamennyire meg tudják szorongatni a Fideszt, meg pár körzetben esetleg nyerhetnek is.

Pedig alapvetően liberális vagyok, bár ténylegesen balosnak nem mondanám magam.

2018. márc. 4. 14:55
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudom, hogy olyanra nem, aki volt már hatalmon.
2018. márc. 4. 22:49
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem csak jobbikosok vannak az oldalon.

Bár tény, sok a jobbikos, lévén hogy a legtöbb olyan kommentem ami a jobbikkal nem szimpatizáló, az szépen 20-30%-os pontozás sorsára jut...

Ettől függetlenül, én azt látom, hogy bőven van annyi baloldali is, mint jobbikos (lévén, mint ahogy más is említette, fiatalok, 15-35 évesek élik leginkább ezt az oldalt, s ők általában vagy jobbikosok, vagy balosak), meg egy nagy maroknyi fideszes (bár ők inkább egy-egy kérdésnél gyűlnek össze)

2018. márc. 5. 20:09
 34/37 anonim ***** válasza:
Az ilyen közvlemenykutatasoknak meg nem kell hinni, Hodmezovasarhelyen is 70%ra nyomtak a Fidesz gyozelmet, aztan lett belole egy 16-7% os vereseg :)
2018. márc. 6. 23:16
 35/37 anonim ***** válasza:
14%
Egyértelmű Fidesz! Nem kell az országnak egy Jobbikos Allah!
2018. márc. 9. 08:23
 36/37 A kérdező kommentje:
Igaz. Inkább maradjon a sok stadionépítés, az ország meg haldokoljon nyugodtan...
2018. márc. 11. 10:09
 37/37 anonim ***** válasza:
Inkább stadion, mint még 1 Hitler ;)
2018. márc. 13. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!