Ti kikre fogtok szavazni?
Én szerencsére egyre inkább azt tapasztalom, hogy a Fidesz hatalma lényegesen csökkent. Ennek ellenére nem kizárt, hogy megint őket választják meg, de a 2/3-os többség biztos elmarad idén!
Azért nyerhetik meg, mert az ellenzéki szavazók szétoszlanak a pártok között...
Ti például kikre fogtok szavazni? Ki az, aki a legkevésbé borzalmas az idei felhozatal közül? :)
Szívem szerint a Kétfarkúra szavaznék, mert van humoruk és mert akarnak tenni a közösségért (pl járdafestés), de sajnos aligha jutnak be a parlamentbe, úgy pedig nincs értelme. Így inkább a Jobbik, de csak azért, mert ők az egyetlen, akik valamennyire meg tudják szorongatni a Fideszt, meg pár körzetben esetleg nyerhetnek is.
Pedig alapvetően liberális vagyok, bár ténylegesen balosnak nem mondanám magam.
Azért nem csak jobbikosok vannak az oldalon.
Bár tény, sok a jobbikos, lévén hogy a legtöbb olyan kommentem ami a jobbikkal nem szimpatizáló, az szépen 20-30%-os pontozás sorsára jut...
Ettől függetlenül, én azt látom, hogy bőven van annyi baloldali is, mint jobbikos (lévén, mint ahogy más is említette, fiatalok, 15-35 évesek élik leginkább ezt az oldalt, s ők általában vagy jobbikosok, vagy balosak), meg egy nagy maroknyi fideszes (bár ők inkább egy-egy kérdésnél gyűlnek össze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!