Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti kikre fogtok szavazni?

Ti kikre fogtok szavazni?

Figyelt kérdés

Én szerencsére egyre inkább azt tapasztalom, hogy a Fidesz hatalma lényegesen csökkent. Ennek ellenére nem kizárt, hogy megint őket választják meg, de a 2/3-os többség biztos elmarad idén!

Azért nyerhetik meg, mert az ellenzéki szavazók szétoszlanak a pártok között...

Ti például kikre fogtok szavazni? Ki az, aki a legkevésbé borzalmas az idei felhozatal közül? :)

2018. márc. 4. 11:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%
Jobbikra. Nem tudok teljesen azonosulni a programjukkal, de a Parlamentbe bejutó pártok közül őket tartom a legkisebb rossznak.
2018. márc. 4. 11:30
 12/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletesen kifejtett választ!

A kétfarkú kutyapártottal én magam is szimpatizálok, szerintem a humoruk még jól is jönne a parlamentben. :D Sajnos azonban nem hiszem, hogy felkerülnek majd a szavazólapra...

Az LMP szerintem se lenne rossz, de valahogy Szél Bernadett nem szimpatikus. Nem azért, mert nő, félreértés ne essék, én is az vagyok, és örülnék annak, ha végre egy nő képviselné az országot, csak ne ő.

Egyébként nekem a Jobbik van az utolsó helyen, a gárdistás kötődésük ugyanis megrémiszt...

Karácsonyt még az ember megszavazta volna, ha maradt volna a Párbeszédnél, bár még mindig jobb, hogy az MSZP-vel összefogva ő indul, mint mondjuk Molnár Gyula.

Nehéz lesz a döntés, taktikázni kell, az biztos. :)

2018. márc. 4. 11:33
 13/37 anonim ***** válasza:
66%

"Jobbikra. Nem tudok teljesen azonosulni a programjukkal, de a Parlamentbe bejutó pártok közül őket tartom a legkisebb rossznak."

Pontosan. Én se vagyok a totál rajongójuk, de a másik kettőből már láttam eleget és köszönöm nem kérek belőlük többet. Kapjon más is lehetőséget.

2018. márc. 4. 11:34
 14/37 A kérdező kommentje:

Igen, ebben van valami!

A Fidesz és az MSZP tagjai már megtollasodtak a magyar emberek kárára... jöjjenek mások. :D

2018. márc. 4. 11:37
 15/37 anonim ***** válasza:
80%
Egyikkel sem értek maradéktalanul egy. De a demokrácia jegyében szerintem az a jó, ha minél több színű a parlament. A Fidesz és a Jobbik biztosan bekerül, ergo a többiek közül szavaznék valakire, pl. az LMP-re.
2018. márc. 4. 11:38
 16/37 A kérdező kommentje:
Igen, jó lenne, ha a parlamentbe visszatérnének a komolyabb és célratörőbb viták. Nem csak arról lenne szó, hogy a Fidesz akar valamit, majd megszavazzák, és a többiek tehetetlenek.
2018. márc. 4. 11:40
 17/37 anonim ***** válasza:
76%
Lmp
2018. márc. 4. 11:46
 18/37 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, a mostani Jobbik sokkal érettebb mint a 8-10 évvel előtti éne, nagyon sok jó változáson mentek keresztül, a gárdához már semmi köze sincsen. Nem akarlak én most rábeszélni semmire, csak kérlek majd szavazás előtt gondold végig hogy ki az aki igazán tudná képviselni a hazát, ki az akinek olyan határozott kiállása van, hogy miniszterelnöknek is elképzelhető.
2018. márc. 4. 11:47
 19/37 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem is újnak kell adni lehetőséget.

Nekem a Momentum tűnik a leghitelesebbnek, végre valaki a fiatalokat is megszólítja.

A Jobbik számomra is hiteltelen a gárdista múltjával.

A Szél Bernadett meg nekem se szimpatikus, mert bizonyos témákban mellőzi az észérveket ,meglehetősen elvakult,ami egy kicsit ijesztő.

2018. márc. 4. 11:47
 20/37 A kérdező kommentje:

"ki az aki igazán tudná képviselni a hazát, ki az akinek olyan határozott kiállása van, hogy miniszterelnöknek is elképzelhető."

Na, hát pontosan itt van számomra a gond. :D Hogy a felhozatal közül senkit nem tudnék elképzelni az ország élén...

2018. márc. 4. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!