Ti kikre fogtok szavazni?
Én szerencsére egyre inkább azt tapasztalom, hogy a Fidesz hatalma lényegesen csökkent. Ennek ellenére nem kizárt, hogy megint őket választják meg, de a 2/3-os többség biztos elmarad idén!
Azért nyerhetik meg, mert az ellenzéki szavazók szétoszlanak a pártok között...
Ti például kikre fogtok szavazni? Ki az, aki a legkevésbé borzalmas az idei felhozatal közül? :)
Köszönöm a részletesen kifejtett választ!
A kétfarkú kutyapártottal én magam is szimpatizálok, szerintem a humoruk még jól is jönne a parlamentben. :D Sajnos azonban nem hiszem, hogy felkerülnek majd a szavazólapra...
Az LMP szerintem se lenne rossz, de valahogy Szél Bernadett nem szimpatikus. Nem azért, mert nő, félreértés ne essék, én is az vagyok, és örülnék annak, ha végre egy nő képviselné az országot, csak ne ő.
Egyébként nekem a Jobbik van az utolsó helyen, a gárdistás kötődésük ugyanis megrémiszt...
Karácsonyt még az ember megszavazta volna, ha maradt volna a Párbeszédnél, bár még mindig jobb, hogy az MSZP-vel összefogva ő indul, mint mondjuk Molnár Gyula.
Nehéz lesz a döntés, taktikázni kell, az biztos. :)
"Jobbikra. Nem tudok teljesen azonosulni a programjukkal, de a Parlamentbe bejutó pártok közül őket tartom a legkisebb rossznak."
Pontosan. Én se vagyok a totál rajongójuk, de a másik kettőből már láttam eleget és köszönöm nem kérek belőlük többet. Kapjon más is lehetőséget.
Igen, ebben van valami!
A Fidesz és az MSZP tagjai már megtollasodtak a magyar emberek kárára... jöjjenek mások. :D
Szerintem is újnak kell adni lehetőséget.
Nekem a Momentum tűnik a leghitelesebbnek, végre valaki a fiatalokat is megszólítja.
A Jobbik számomra is hiteltelen a gárdista múltjával.
A Szél Bernadett meg nekem se szimpatikus, mert bizonyos témákban mellőzi az észérveket ,meglehetősen elvakult,ami egy kicsit ijesztő.
"ki az aki igazán tudná képviselni a hazát, ki az akinek olyan határozott kiállása van, hogy miniszterelnöknek is elképzelhető."
Na, hát pontosan itt van számomra a gond. :D Hogy a felhozatal közül senkit nem tudnék elképzelni az ország élén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!