Örülsz az adóemelésnek? Ezt vártad a Fidesztől?
Én nem bírom már ezt a sok adót.
Dolgozok mint az állat.
Fizet utánam a cégem adót amit nekem kell ugye kitermelni.
megkapom a bérem amiből továbbra leadózok x százalékot.
akkor elmegyek a boltba 25% (27%)Áfát kifizetek a termékre kajára.
Akkor befizetem a villanyt gázt ami árába további adókat fizetek amit a szolgáltatók rajtam vesznek meg.
Akkor beletankolok a kocsimba ami öregebb mint én hogy el tudjam intézni a bürokratikus hülyeségeket ne kelljen rá szabad napot kivennem mert nem lesz hideg vízre se.
a benzinbe 300% adó van.
Akkor befizetem a nyugdíjjárulékot meg a tb. a fizum majd negyede.
De tudom ha korházba kerülök biztos a halálom mert akkor nincs ki a pénzt keresse meg amilyen a közgyógyászat...
Nyugdíjjas meg nem leszek mert hamarabb belehalok a 3 műszak +túlóra +fusizásba.
Szervusztok bocsássatok meg polgártársaim de inkább dezertálok és külföldnek dolgozom ott még élhetőbb élet van. Énnekem meg 1 életem van amit élni szeretnék.
"Csak Magyarországon volt divat az, hogy a minimálbér adómentes! Minden fejlett, nyugati országban a minimálbér is adózik!"
De a fejlett nyugati országokban nem 70549 HUF a nettó minimálbér. Ne a nyugattal hasonlítsd össze a magyar viszonylatokat.
"De a fejlett nyugati országokban nem 70549 HUF a nettó minimálbér. Ne a nyugattal hasonlítsd össze a magyar viszonylatokat."
Amíg Magyarországon alacsony a GDP és nem olyan intenzív a termelékenység, mint nyugaton addig nem lesznek magasabbak a bérek! Hiába akar sok betanított gyári munkás százezreket keresni, az nem fog menni.
Ne háborogjatok - hát ezt akartuk. Nem emlékeztek rá?
Ezért szavaztunk a Fidesznek 2/3-od, hogy a nevünkben megcsinálják. Várjátok ki a végét. Aki túléli a 4 évet, annak valóban jobb lesz - addig meg "annyit is érünk".
Meg a hit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!