Miért várja mindenki a Fidesztől a csodát?
Becsődölt az ország, nincs miből munkahelyeket teremteni, nincs miből visszafizetni a hiteleket stb.
Mit vártok a Fidesztől?
Nem tom, én sosem vártam csodát tőlük.
Egyébként nem csődölt be az ország, és van miből visszafizetni a hiteleket, és pl. Audi, Mercedes mindkettőre elkülönített pénzt a minisztérium.
Én a gazdasági válságból való kilábalást várom a fidesztől.
Tegyenek rendet, és ne a saját hasznuk érdekében használják
az országot hanem, a magyar nemzet felemelkedése érdekében.
A csodákban pedig nem hiszek, így nem várok tőlük ilyet.
Azért várja mindenki tőlük a csodát, mert a választások előtt nagyjából azt ígérték!
1000000 munkahely, gazdasági csoda, elszámoltatás, tejjel-mézzel folyó kánaán...
Ne takarózzanak a becsődölt országgal, mert jól ismerték a helyzetet! Legalábbis jobban, mint a Pista bácsi a kocsmában, pedig már ő is megmondta, hogy szarban vagyunk!
Ráadásul ugye 8 éve készültek a kormányzásra, szeretett vezérük szerint, aztán meg nem volt halvány ötletük se, hogy merre induljanak! A sürgős intézkedések meg kimerültek az Elvis térrel.
Közben meg csak annyi változott, hogy kicserélték a szánkban a brét!
Ezt nem Mi várjuk, ezt Ők ígérték.
Ezek szerint a csodával egyenlő, ha elvárom, hogy a Fidesz tartsa a politikai ígéreteit, amit a kampányban ígért, amivel elnyerte a szavazatok kétharmadát?
Nem azért kellett neki a teljhatalom, hogy mindezt megtegye??
Tudom, tudom: az volt a demo verzió.
Én nem számítottam tőlük másra, mint amit tesznek: a gazdagok támogatása, a szegények nyúzása, a dolgozók kizsigerelésre, a pénzek elvétele, és ilyen hülyeségekre elköltése, mint részvényvásárlás.
Az államadósság meg csak nő és nő.
Az életszínvonal meg csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!