Mikor szabadulunk meg végre a Fidesztől?
""kolopele válasza
Nem kolopele, a fidesz az mszp sorsára fog jutni.
Én egy fideszes "fellegvárban" lakom. Illetve eddig sz volt. De az emberek nagyon nagy része elégedetlen.
Az meg tényleg egy ostobaság hogy mert nincs alternatíva a fidesz helyet. Hogy is ne lenne. Már oszlik az Mszp van LMP van Jobbik, és kitudja hogy hányan akarnak majd beszörfölni a parlamentbe a mai helyzetet kihasználva.
Az meg hogy jobb lesz! Mikor? Mitől? Kiknek?
Nagyon kevesen vannak akiknek hasonló a topánkája mint a tied. Az az, akadnak jobbmóduak, de a 95% a a belföldre termel szolgáltat. Azok meg nagyon is érzik a szűkülő fogyasztáson, megrendelések visszaesésén hogy a fidesz mit is csinál. Sajnos ez meg egy öngerjesztő folyamat, hiszen minnél többen mennek tönkre vagy esnek át a szürke vagy fekete gazdaságba, annál elkeserítőbb lesz a helyzet.
Nem értem hogy mi nálad ez a nagy optimizmus.
Vagy nem jársz az emberek között, az egyszerű átlag 120nettósok között akik vagy számlát fizetnek vagy esznek?
"a milliók ma arra várnak, hogy végre színre lépjen egy olyan párt, amely valóban az ő érdekeiket képviseli."
-persze, persze, covenant
már csak ilyenek a hatalomra jutó pártok...
""A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:21
Ok ne jöljenek vissza, de "Orbán takarodj vidd az összes haverod" mert ők legalább annyira kártékonyak.
Tudod én megértem hogy rossz a helyzet.
De ezt miért nem súgja a fidesz a jobb móduak fülébe is miközben kihúzza a pénzt a zsebükből.
Ha mindeni egyformán sz.pna az országba, a tehetősségének megfelelően,akkor egy szavam nem lenne, sőt szerintem nagyon sok nállam sokkal kevésbé tehetősnek sem.
De így!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!