Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor szabadulunk meg végre a...

Mikor szabadulunk meg végre a Fidesztől?

Figyelt kérdés
Nekem már nagyon elegem van belőlük.. :(
2011. okt. 12. 19:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Még legalább 20 évig biztos maradnak, ne aggódj. Kinek jó ez, kinek nem. Olyan kormány soha nem lesz aki mindenkinek jó, azt ne is várd.
2011. okt. 12. 20:01
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem is várom, de épp a legkártékonyabbak maradjanak a nyakunkon?
2011. okt. 12. 20:08
 3/19 anonim ***** válasza:
35%
hát gyurcsányistának tetszik lenni? visszasírja a haza kiárusítóját? hm? jó volt az?
2011. okt. 12. 20:12
 4/19 anonim ***** válasza:
52%

""kolopele válasza

Nem kolopele, a fidesz az mszp sorsára fog jutni.

Én egy fideszes "fellegvárban" lakom. Illetve eddig sz volt. De az emberek nagyon nagy része elégedetlen.

Az meg tényleg egy ostobaság hogy mert nincs alternatíva a fidesz helyet. Hogy is ne lenne. Már oszlik az Mszp van LMP van Jobbik, és kitudja hogy hányan akarnak majd beszörfölni a parlamentbe a mai helyzetet kihasználva.

Az meg hogy jobb lesz! Mikor? Mitől? Kiknek?

Nagyon kevesen vannak akiknek hasonló a topánkája mint a tied. Az az, akadnak jobbmóduak, de a 95% a a belföldre termel szolgáltat. Azok meg nagyon is érzik a szűkülő fogyasztáson, megrendelések visszaesésén hogy a fidesz mit is csinál. Sajnos ez meg egy öngerjesztő folyamat, hiszen minnél többen mennek tönkre vagy esnek át a szürke vagy fekete gazdaságba, annál elkeserítőbb lesz a helyzet.

Nem értem hogy mi nálad ez a nagy optimizmus.

Vagy nem jársz az emberek között, az egyszerű átlag 120nettósok között akik vagy számlát fizetnek vagy esznek?

2011. okt. 12. 20:17
 5/19 anonim ***** válasza:
43%
crem. én rettegek, hogy visszajönnek ezek a valóban kártékony hazaárulók! 9 döbbenetes év! had örüljek már egy kicsit, hogy vége lett! nekem semmi nem megy jól, de szívszorító volt látni, amit műveletek ezek a gazember mszp-szadeszosok! nem vígasztal, hogy lpm-névre átsunnyogtak! ne jöjjenek vissza!
2011. okt. 12. 20:21
 6/19 anonim ***** válasza:
vagyis 8 év .. honnan kell visszahozni az országot???
2011. okt. 12. 20:25
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
Remélem, minél hamarabb. Én reálisan még egy ciklust jósolok nekik, akkor is csak egyszerű többséggel (esetleg a Jobbikkal koalícióban) kormányozva. Az ország lakosságának túlnyomó részét kiskeresetű, bérből és fizetésből élő, nyugdíjas vagy munkanélküli polgárok teszik ki, akiket csúnyán kihasznált és átvert a Fidesz, hogy saját klientúrájának, illetve a jómódúak helyzetét biztosítsa. Ezek a milliók ma arra várnak, hogy végre színre lépjen egy olyan párt, amely valóban az ő érdekeiket képviseli. Egyelőre nincs ilyen a láthatáron, de csupán évek (4-5) kérdése, és a Fidesz mehet ;)
2011. okt. 12. 20:35
 8/19 anonim ***** válasza:
A következő választást már csak abban az esetben tudják megnyerni, ha a politikailag inaktívakat (pártszimpátiával nem rendelkezőket) semelyik pártnak se sikerül visszarángatnia részben, vagy egészben. Egyébként új pártra van esély, nemrég alakult meg a Magyar Szolidaritás Mozgalom, bár nem biztos, hogy párttá fognak alakulni. Egyébként remélem, hogy minél hamarabb.
2011. okt. 12. 20:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"a milliók ma arra várnak, hogy végre színre lépjen egy olyan párt, amely valóban az ő érdekeiket képviseli."

-persze, persze, covenant

már csak ilyenek a hatalomra jutó pártok...

2011. okt. 12. 20:45
 10/19 anonim ***** válasza:
9%

""A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:21

Ok ne jöljenek vissza, de "Orbán takarodj vidd az összes haverod" mert ők legalább annyira kártékonyak.

Tudod én megértem hogy rossz a helyzet.

De ezt miért nem súgja a fidesz a jobb móduak fülébe is miközben kihúzza a pénzt a zsebükből.

Ha mindeni egyformán sz.pna az országba, a tehetősségének megfelelően,akkor egy szavam nem lenne, sőt szerintem nagyon sok nállam sokkal kevésbé tehetősnek sem.

De így!!

2011. okt. 12. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!