Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a "masírozást" megszünte...

Vajon a "masírozást" megszüntető törvény/rendelet miatt sokan elpártolnak a Fidesztől?

Figyelt kérdés
Én baloldaliként fontosnak tartom azt, hogy az emberek biztonságban, nyugodalomban éljenek. Most ettől fosztottak meg jó pár embert a problémás településeken. Ennek lesz szerintetek következménye, vagy az embereket teljesen hidegen hagyja a mások élete?
2011. máj. 3. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Merem remélni hogy lesz következménye, Orbánt meg lassan elkellene már tüntetni de rejtélyesen.
2011. máj. 3. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én elpártoltam Fidesztől, mégpedig a Jobbikhoz. Főképpen ennek a hatására.
2011. máj. 3. 14:57
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Az elkerülhetetlen, hogy az emberek elpártoljanak a Fidesztől, de nem feltétlenül oda, ahová sokan hiszik. Az MSZP a valószínűbb, hoznak 1-2 új arcot, és máris ugranak 30%-ot. Ennek ellenére valószínű a következő Fidesz győzelem is, a Jobbik ugyanúgy veszít szavazókat azért, mert csak asszisztál a Fidesznek, miközben nem ezt ígérték a szavazóiknak. Valószínűleg létrejön egy másik szélsőjobb párt, akik között megoszlik az a 17%, amit most a Jobbik kapott.
2011. máj. 3. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Én már akkor elpártoltam, amikor Orbán kijelentette, hogy nincs cigánybűnözés, meg hogy rendbe tették az utcán a közrendet, és ezután már jöttek is az ezt megcáfoló bűnesetek.

Véleményem szerint a Véderő (vagy SZJE), most nem tudom melyik, csak békésen járőrözött Gyöngyöspatán és Hajdúhadházon is. Az emberek majdnem fele alá is írta az ottmaradásról a kérdőívet.

De jöttek a Pintérék, és most jól ellehetetlenítették őket.

Ha 10 emberből 9 akarta ez a törvényt, akkor Orbán azt mondja meg, miért írták alá egy 3000 fős településen 1500-an a maradásról szóló papírt?

Engem ez csak megerősített, hogy ettől a kormánytól semmilyen személyi védelemre nem számíthatok.

Most már jöhetnek akármilyen gazdaságpolitikával, mert sokra megyek a vagyonommal, ha ellopják.

2011. máj. 3. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel a többi párt nem jobb, és voltak pozitív intézkedéseik ezért nem, bár ez a törvény nekem se tetszik, ha nem erősítik meg a rendet.
2011. máj. 3. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Vajon a matrózblúz és az öltöny beleesik a szabályozásba? Mert ha igen, a ballagásoknak annyi.
2011. máj. 3. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki fideszes maradt még mindig, az biztos hogy emiatt nem fog elpártolni. Ha elpártol, az nem azt jelenti kedves jobbikosok, hogy automatikusan a jobbikhoz verődik.
2011. máj. 3. 15:53
 8/8 doboszoli ***** válasza:

Én nem bánom, ha betiltják a "masírozást", lelkük joga, de akkor tartsák kordában a védenceiket, vagy vigyék haza mindet.

Miért kell nekünk eltűrni az orkok terrorját,(tisztelet a kivételnek!) annak érdekében, hogy ez a bagázs jól érezze magát? Miért?

2011. máj. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!