Örülsz az adóemelésnek? Ezt vártad a Fidesztől?
ma 08:31
Mindez semmit sem változtat azon a tényen, hogy szükséges a minimálbér megadóztatása. Közteherviselés van.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:31
Egyetértek. Lesz még ennek nagyobb hátulütője is szerintem.
"Igen, mivel közgazdász vagyok, tisztában vagyok vele és számolni is tudok.
Milyen évi 5 millióról beszélsz? azt mondod, hogy négyszázezres havi jövedelem felett éri csak meg? Számold már hozzá az adócsökkentést is!
És számold hozzá a családi adózást pl. ha ugyanazokkal a feltételekkel hozzák vissza, ahogy régen volt.
max. a gyerektelen, egyedülálló, minimálbéren élő járhat rosszabbul. Ha nem emelik a minimálbért. Márpedig azt emelni fogják."
Neki pedig teljesen igaza van, Orbán maga is elmondta a kompenzálást, még annak ellenére is, hogy nem most fogják bevezetni. Hosszú távon a minimálbéresek is jobban járnak, de ez egyszerűen senkinek nem jut el a tudatáig. Az egyedülálló minimálbéresek is, mivel kompenzálja őket, jobban fognak keresni. Több lesz a netto minimálbér, mint jelenleg és nem ebből fogják levonni az adót... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!