Támogatnád hogy a kormány kifizesse a deviza hiteleseket adófizetői pénzből?
"Támogatnád hogy a kormány kifizesse a deviza hiteleseket adófizetői pénzből?"
Persze. Amennyiben nekem ideadják a kezembe az átlagosan kifizetett összeg dupláját. Jutalmul, hogy egyetlen fillért sem kellett rám költeni, mint devizahiteles-mentés, mivel egy fillér devizahitelem sem volt.
ma 19:57
Én is szeretnék magamnak lakást, de annak idején nekem is a devizaalapú hitelt ajánlották. A bankban annyira rám akarták erőltetni, hogy az ügyintéző közölte is, hogy csak így kaphatok lakáshitelt. Másképp nem, elfognak utasítani. Kértem gondolkodási időt, majd nem vettem fel. Ma is albérletben élek, de nincs hitelem.
Miért is támogassam akik rossz döntést hoztak, de van lakásuk?
Soha nem volt (és nem lesz) semmilyen banki kölcsönöm!
Aki felvette a devizás hitelt, azt átvágta a bank, az ügyvédek, a közjegyzők - mindegyik az adós pénzén!
Egyiknek "szakembernek" sincs semmi felelőssége az üggyel kapcsolatban?
Politikusok is garmadával felvették a devizásat, csak aztán őket megmentette a VIP-es banki ügyfélre tervezett egyedi lehetőség (pl. Kósa..)
Bocs; ez hányban volt?
És mit mondtak a bankban? Mert én nem egy ismerőstől úgy tudom, hogy igazából nyerni akartak rajta, úgy gondolták, hogy hasznuk lesz rajta.
Bár később meg már mást mondtak.
Megint ugyanaz van, mint a munkanélküliséges, alacsony a közszférában a fizetésekkel kapcsolatos, meg a progresszív adózással kapcsolatos kérdéseknél.
Mindenki osztja az észt, hogy ő tehet róla, ő baja, csak közbe az "okosok", nem veszik észre, nem értik, hogyha a hitelesek a gatyájukat is a törlesztőkre költik, akkor nem fognak vásárolni, csökken a fogyasztás, csökken az ÁFA bevétel, kevésbé nő a gazdaság, a végén az itt észt osztóknak is szarabb lesz. De ugyanez van a többkulcsos adóval is, hiába magyarázod, hogy miért lenne még azoknak is jó hosszabb távon, aki most rövid távon jól jár az egykulcsossal, azt is lesöprik, nem értik, hogy miért kéne rendesen megfizetni a közalkalmazottat, mer "minek ment annak", aztán, hogy a végén ő szop, mert a kis pénzért motiválatlan, trehány munkát végeznek a közszolgák azt se fogja föl. Ilyenkor érzem, hogy ez a nemzet ez úgy megérett a pusztulásra, amikor ezeket a válaszokat végigolvasom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!