Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kormány segíti a devizásokat,...

Kormány segíti a devizásokat, ha igen miért?

Figyelt kérdés
Aki deviza alapú hitelt vett fel, az tudatosan vállalta a kockázatot a nagyobb luxus miatt. Tulajdonképpen szerencsejátékot űztek, pont mint aki sportfogad vagy pókerezik. A forint romlása és főleg meggondolatlanságuk miatt igen nagy sz*rban vannak, ezért tüntetnek, követelőznek. Akkor ilyen alapon én is ugyanolyan joggal követelhetném a pókeren és tippmixen elbukott pénzem egy részének visszafizetését? Szerencsejáték=szerencsjáték=deviza hitel

2016. jan. 20. 10:07
 1/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Ezen a vitán jó 1-2 éve túl vagyunk...
2016. jan. 20. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

Jól megforrintosítottam ezek xar@hàziak!

Köszi fityisz!

Szerencsejâték meg luxus?

Az igen.Jól nyomod öcsém!

Egy majd 50éves csalàdi hàz havi 42ezréből 150et varàzsoltak ezek a bűnözők.25% àrfolyamingadozàst írtam alà.Nem 300at.

Annyit bevâllaltam mint oly sokan màsok.

Nos nem megyek àt alpàriba ezért csak annyit mondok olvassàl sokat mert ràdfér.

Menjél pókerezni de akkor ne gyere politizàlni mert ahhoz nem értesz.

Luxusigények.Ez tényleg jó!

Az én k...a anyàmat!

2016. jan. 20. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Én úgy látom, hogy két fajta devizahiteles van:

1. Elvesztette a munkáját, meggondolatlan volt, és most nagy sz@rban van. A nadrágon az övet a legeslegszűkebbre húzza, és minden pénzt kifizet amit ki tud. Őket szociális alapon lehet segíteni.

2. Nagy pofájú ember aki ha akarna tudna fizetni, csak nem hajlandó szorosabbra venni a nadrágszíjat, mert neki "jár" az az életszínvonal ahol van. Őket nem sajnálom.

2016. jan. 20. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
46%

A poén az, hogy osztod az észt a devizahitelről, de azt nem vágod miért is kellett segíteni..

Az ország gazdasági állapotának nem tesz jót, hogy a lakói a bankba hordják a fizetésüket.

Másrészt sokakat átvertek, engem is át akartak.

2016. jan. 20. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert az jót tesz a gazdaságnak, hogy annyit szívatták a bankokat, hogy akinek viszont rendben vannak a pénzügyei, annak malacperselyben jobban kamatozik lassan a pénze, mint bankban lekötve...
2016. jan. 20. 11:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Az megint más tészta.

Egyébként a bankok is kaptak segélyt, azért a hülyeségért, amik ők hoztak össze.

2016. jan. 20. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Minden relatív.

1.

A kormány segítette a bíróságokat, hogy ne kelljen 1 millió embernek pert indítani egy olyan ügyben, amit a bíróságon megnyert volna.

2.

A kormány segítette a bankokat, mert kijavított a szerződésekben olyan hibákat, ami miatt nyilván valóan az egész szerződés semmis, érvénytelen.

3.

A kormány segítette a bankokat, mert olyan pereket függesztett fel, ahol az adósok nyerő pozícióban voltak. Hozott egy törvényt, ami alapján a perköltséget mindenki maga viseli (a nyerő fél is), tehát a perköltség az adós nyakán maradt.

4.

A kormány segített a bankokon, mert a fent írt kb. 10 000 db perben a per illetéke az állam terhén marad, tehát nem a pervesztes bank terhén.

5.

A kormány segített a bankoknak, mert az árfolyam emelkedésből származó veszteséget az ügyfelekre terhelte a forintosítás során.

...

2016. jan. 21. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyet nem értek, aki devizában vette fel vállalta a kockázatot, de ezt állami segédlettel vetették fel a pór néppel aki csak kis összegű lakást vett. Aki meg tudná fizetni az 180ft os árfolyamon végtörlesztet, de az nem a pór nép volt. Amit segítet a kormány devzásokon ők 256ft árfolyamon segítette. Aki ezt meg fellebezte azzok a perben szenvedők vállalták a további kockázatot. Állam adta a forint hitelt ami buboros ami egyszóval ez is felmehet a TÖRLESZTŐJE.:)Szóval én édes anyám is hitelből vette fel amihez állami segítséget kapot és kitudta fizetni a törlesztőt. Köszönjük emese, hogy ilyen hülyeségeket írsz mielött mást megbántanál olvasd el. A bankok ezt tudták hogy így fog kialakulni, mert már párszor eljátszották ezt. Az állam nem segítette a bajban jutókat, de a bankokat igen.
2016. jan. 23. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!