Csalódtatok ma Orbánban?
igen, csak tudod a szűrőn át kell menni ;) ezért idiot -.- am vicces h még mindig ideírkáltok :D
te meg kedves 73-as, szánalmas h itt kommunikálsz a futtatóddal -.-
40-es, már komolyan hiányoltam innen a 66-ost :) Minden kérdésnél kiélte már magát, idő kérdése volt csak, hogy betoppanjon a kamu kérdésbe is :)
Egyébként mi célod volt ezzel az állításod szerint kamu kérdéssel?
jaj nemtán kipróáltad?:D amúgy szánalmas h itt éled a gép előtt az életed és hülye kérdésekre okoskodsz :D igen, sértésnek szántam, hátha lesz annyi eszed h többet nem írsz, de elég buta vagy.
de a tényen nem változtat, itt beszélsz vkivel akit ismersz, ccccccccccccccccccccc
tudom h még írni fogsz, ki se bírnád :D:D
tudtam h ennyi okoskodó fog írni, pont úgy mint te, volt vagy 10 kommented emrt bosszantott, ehh...
nincs jobb dolgod?mondjuk mehetnél a pasidat kényesztetni -.-
mellesleg szánalmas a gyuecsányos mondatod :D:D nem is 1:D
Hát, mégis hol kellene töltenem a szabadidőmet? :) Hadd én osszam már be :) Megjegyzem vizsgaidőszak van :)
Ne haragudj, nem sértődöm meg valótlan dolgokon, olyanokon meg főleg nem, amit olyanok mondanak, akik nem ismernek, ráadásul sem szellemileg sem életkorban nem állnak dobogón :) Ha bármelyik felém intézett szó illene rám, bizony megsértődnék, de ez kb. olyan, mintha a kék falat azzal sértegetnéd, hogy zöld :) Na ennyire sértődtem meg én is kb. :)
Te meg csak irigy vagy, mert egyöntetűen téged röhögnek a válaszolók, amit pár gondolattal feljebb le is írtak :) Én nem nevetek, szánakozom.
Cimbora! Figyelj rám is légyszíves. Nem válaszoltál az alábbi hsze-mre:
"Mit vettünk be ezen kérdező? Legalább mindenki számára érthetően el lett magyarázva miről van szó. Nem baj, hogy ezek a dolgok le vannak ide írva. Egy újabb fórumot adtál a Fidesznek, ennyit csináltál. Amúgy, köszönjük szépen. :)
Mellesleg ezt kb 10 éves koromban csináltam utoljára, mikor a bátyámmal vitatkoztunk. Mikor végképp nem tudtam mit mondani, ilyen dedós módszerrel hátráltam ki Én is a vitából. :)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!