A kormányváltás a JOBBIK-on múlik?
De a szavazatok összeadódnak-e?
Mi van pl. a jobbikossal aki inkább átszavazna a Fideszre ha a Jobbik összefogna Gyurcsánnyal?
Vagy a dk-ssal aki otthon maradna inkább ilyen helyzetben?
Az elmúlt választásokon kb. félmillióval többen szavaztak ellenzékre, mint Fideszre. Ezek az emberek mind kormányváltást akarnak nyilván, csak egyenként senkinek nincs meg az ehhez elegendő szavazója, összefogva viszont bőségesen, én ebből indultam ki. Látom nem vagyok egyedül azzal, hogy ezt így én nem tudtam.
Így már nem egy erős, verhetetlen kormányról beszélünk csak nagyon szerencsésről.
Még szerencse hogy a statisztikák az emberek megvezetésére szolgálnak, úgy fényezheted őket ahogyan neked tetszik, ezt a jelenlegi kormány mester szinten űzi.
Tény hogy sok a megvezetett polgár, de nem olyan sok emberről beszélünk.
De ez nem így működik! Az ellenzék mint egység nem létezik,az egyik ellenzéki párt ugyan úgy ellenzéke a másik ellenzéki pártnak ,szóval nem lehet egy pártnak tekinteni a kismillió külön pártot.Jobbik nem fog összefogni a Gyurcsányékkal és morzsalékaival, mert teljesen hiteltelen lenne mind a kettő részről ,és a szavazóikat csapnák arcul azok meg inkább mennének a fideszre szavazni ami ehhez viszonyítva hiteles önazonos párt lenne.
Ha meg szépen külön kezeljük őket akkor esélyük sincs a fidesszel szemben. Ez van ,ezt kell elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!