Ha a Fidesz ellenzékbe kerülne és Orbán nem zavarodna bele teljesen a vesztes szerepbe, milyen aljas dolgokra lennének képesek?
Anno 2006-ban bebizonyították, hogy emberéletet is áldoznának az ellenfél befeketítésére. Megszervezték a zavargásokat, lövettek a tüntetőkre és utána kérdőre vonták a kormányt, hogy miért nem ÉLESLŐSZERREL lőttek!
Durva. Bármire képesek, nem elég leváltani, fel kell számolni őket, veszéyesek.
HA a Fidesz ellenzékbe kerülne és HA Orbán belezavarodna/nem zavarodna bele a vesztes szerepbe erre - arra biztos képesek volnának.
Ha a nagyanyámnak meg kereke lett volna, ő lett volna a hatos villamos.
"na és az ilyeneknek"
A milyeneknek? Akik leírják az igazat ami neked nem tetszik és nagyon fáj? Cáfold meg, hogy Nyitrai nem azért hibáztatja 2006-ban az MSZP-t, mert nem engedte a rendőröknek használni az éles lőszerrel töltött szolgálati fegyverüket. Jegyzőkönyv készült az ülésen. Én is restellném, ha ilyenek derülnének ki az imádottaimról miután nyolc éve szemkilövetőznek :D
# 9/9 Időpont ma 21:06
Én még úgy repülőre nem szálltam fel, hogy biztos lettem volna a pilóta mentális állapotában. Bízok a légitársaságokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!