Az LMP összefog a Momentummal? Ebből kormányváltás lesz?
2018. febr. 7. 14:36
2/16 anonim válasza:
A Fidesz most biztos összefosta magát, csak nem a félelemtől, hanem a röhögéstől.
4/16 anonim válasza:
Nem, így talán bejutnak a parlamentbe...
5/16 anonim válasza:
Ez csak kormányváltással végződhet.
6/16 anonim válasza:
Még mindig nem világos?
Kormányváltás előtt ELLENZÉKVÁLTÁSRA van szükség.
Ez a katyvasz MINDEN formációban életképtelen katyvasz, és még magát se képes kormányozni, nem hogy az országot !!!
És ezt a szavazók is tudják, és az ellenzéki szavazók is...
A kormányváltás egy ESZKÖZ bizonyos célok eléréséhez, és nem CÉL bizonyos eszközök felhasználására.
Aki ezt összekeveri, az fizeti a kávét a Fidesznek...
7/16 A kérdező kommentje:
# 6/6 Időpont ma 14:59
Az LMP és a Momentum miért nem számít ellenzékváltó pártoknak?
2018. febr. 7. 15:10
8/16 anonim válasza:
Kormányváltás nem lesz, de én amúgy is eközött a két párt között gondolkoztam, szóval számomra üdvözítő lenne, ha összefognának :) Talán ők a legszalonképesebbek az ellenzéki "törpepárttengerben". Szerintem csont nélkül bejutnának a parlamentben és a bizonytalan, preferenciájukat nyilvánosan nem vállalók szavazataiból is sokat profitálnának.
9/16 anonim válasza:
Mert a Momentum az öcsik ellenpártja, az Lehet más a politika meg zavaros. Mint a lekváros csirkepörkölt, olyanok lennének együtt.
Bár lehet, hogy eleve azonos tőről nőttek.
10/16 anonim válasza:
Inkább az lesz a vége, hogy nem érik el a 10%-ot, ahogy az MSZP-PM sem és csak a Fidesz, a DK és a Jobbik lesz a parlementben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!