Ezen én is csodálkozok hogy nem világosodnak meg? ennyire hogy tudta ez a hazugláda leoltani ezeket?
2018. febr. 4. 17:54
2/22 anonim válasza:
"Hogyan lehetne elérni, hogy ők is szarul érezzék magukat, ne csak mi?"
Gratulálok a gondolatmenetedhez.
2018. febr. 4. 17:57
3/22 anonim válasza:
Nem akarok én sem kormányváltást - sosem szavaztam a Fideszre - mert nincs kire leváltani. Ne mondd nekem már, hogy akármelyik ellenzéki párt reális alternatíva, mert nagyot röhögök.
2018. febr. 4. 17:57
4/22 anonim válasza:
Ha csak az aktuális rossz és a régebbi rosszabb közül lehet választani (mindegy hogy nézzük, a régi kakás gatya mindig benne lesz a képben ha balra szavazol), akkor én inkább maradnék az aktuális rossznál. Ez van.
Ideje lenne kimosni vagy kidobni a kakás szegfűs gatyát, akkor talán lenne miről beszélni.
2018. febr. 4. 18:03
5/22 anonim válasza:
Miért akarod, hogy más is rosszul érezze magát?
2018. febr. 4. 18:12
6/22 anonim válasza:
Sajnos így is elég rosszul érezzük magunkat, hogy el kell viselnünk a magadfajták röfögését és visítását. Ez van, talán egy idő után megtisztul az ország és leléptek a bánatba innen.
2018. febr. 4. 18:14
7/22 anonim válasza:
Úgy hogy a fizetésük alapján, sokan nem látják, olyan tragikusan a helyzetet. Az tlagszavazó ugyanis nem a korrupció ellen szavaz, hanem a pénztárcájára- Persze vannak kivételek, de kevés
2018. febr. 4. 18:16
8/22 anonim válasza:
Pontosan erről beszélek. A magyarok ennyivel is beérik.
2018. febr. 4. 18:19
9/22 anonim válasza:
Magyarországon elsősorban a magyarok érezzék jól magukat. Ezt azért írom, mert a hulladék itt magyarozik,vagyis ő nem tartja magát magyarnak. Innentől viszont ki nem szarja le, hogy ő hogy érzi itt magát? Követelőzés helyett el lehet takarodni, ha nem vagy magyar, és nem jó itt neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!