Hogyan lehetséges, hogy olyan sokan elégedettek Magyarország jelenlegi politikai helyzetével és nem akarnak kormányváltást?
Én a fideszre szoktam szavazni mivel a magyar politika a béka segge alatt van,és egyszerűen sok szar van egy helyen.Ez a magyar politika.Nyilván a szerintem legkevésbészart választom,ez szerintem a fidesz.Dk gyurcsány miatt nem jön szóba,a jobbik vona miatt...írd meg szted melyik párt lenne kevésbé szar mint a fidesz.Egy új párt kéne az országnak.Ami megvédi az országot,fejleszti a hadsereget(aminek felét gyurcsány feri ingyen iraknak adott)
tudja képviselni rendesen az országot az euban,nem csapong,nem mond egy időben 2 tagja teljesen mást,nem csinál 180 fokokat,és NEM LOP CSAL HAZUDIK,MIVEL LOPNI S HAZUDNI CSÚNYA DOLOG.
"nem csapong,nem mond egy időben 2 tagja teljesen mást,nem csinál 180 fokokat,és NEM LOP CSAL HAZUDIK,MIVEL LOPNI S HAZUDNI CSÚNYA DOLOG."
Orbán az ős-liberális, még az oviban is szélkakas volt a jele! Egyetlen szava sincs, amit már ne cáfolt volna meg!
S te erre szavazol?!
Hát, téged sem az eszedért szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!