Jobbikosok! Ha a Ti választókerületetekben csak egy MSZP-s, vagy DK-s indul a Fidesz jelöltjével szemben rászavaztok?
Aki így tesz az igen nyomorék.
Tehát aki azért szavaz valahova, csak mert "ne a fidesz" az egy nyomorék.
Milyen programja van az mszp-nek ?
Milyen programja van a Dk-nak ?
Az, hogy "zóóóóbbbánnn takaroggy" meg a "csak ne a fidesz" az nem program..
Hazaáruló férgekre nem fogok szavazni, csak azért, hogy "ne a fidesz".
Az a baj, hogy már a jobbik se a régi, vona elárulta... így már nem lehet sehova se szavazni.
Az komoly dilemma lenne mivel épp azért vagyok jobbikos mert az idáig hatalmon lévőket (Fidesz, MSzP, DK) utálom.
Ha 100% biztos lennék benne hogy nem kerülnek a félnótás szocik kormányra, csak a Fidesz 2/3 megállítása a cél, akkor nem azért mert szeretem a rohadt diktátorpárt MSzMP utódpártját , hanem pusztán taktikai okokból lehet hogy szavaznék a szoci jelöltre.
De szerencsére nem lesz ilyen választókerület, ez csak egy elméleti kérdés...
"De szerencsére nem lesz ilyen választókerület, ez csak egy elméleti kérdés.."
Szerintem viszont sok választókerületben lesz hallgatólagos együttműködés.
Igen, mert bár én sem szeretnék MSZP kormányt, de annyira ostoba nem vagyok, hogy ne lássam át, ez most olyan matek ami szükséges a kormányváltáshoz és MSZP kormányzást nem eredményez.
Nyilván a jobbikos szavazók között is vannak szerényebb értelmi képességű szavazók akiknek ez így magas, de az is nyilvánvaló, hogy sok fideszes elvtárs játssza itt a jobbikost :D. Akik nyilván pánikolnak mindenféle összefogáson alapuló kormányváltástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!