Mi történik ha eltűnik az MSZP?
Az MSZP elég rendesen megy lefelé a lejtőn. Idő kérdése hogy eltűnjön.
De mi lesz ezután? Ki veszi át a helyét? Kire fog mutogatni a fidesz?
Kávét kérünk !
És akinek van gazdasági érzéke, az kávéba fog befeltetni, mert rengeteg kávé fog fogyni !
Azért csak nagy öröm lesz, hogy majd' 30 évvel a rendszerváltás után Kádár utolsó öröksége is eltakarodott a magyar politkikából.
Ne aggódj, könnyen találnak majd ők mást. Soros Györgyöt is megtalálták maguknak a tengeren túlról. Négy éve azt sem tudtam, hogy ki ez a f-@szi, de a Fidesz mumus gyártó részlege kellőképpen gondoskodottról.
Kedves Fidesz, normális kormányzást is lehetett volna csinálni, nem csak
Sorosozni.
Nekem bizony egyáltalán nem fájna ha eltűnne az Mszp.
"Négy éve azt sem tudtam, hogy ki ez a f-@szi, de a Fidesz mumus gyártó részlege kellőképpen gondoskodottról."
Fiatal lehetsz. Már Fábry műsorában krumplit hámozott vagy 25 éve.
https://www.youtube.com/watch?v=4RYVT6jGI4o
Na, viccet félretéve: az egész világon jól ismert Soros neve - és nem mindig a legjobb értelemben.
2# Kádár utolsó öröksége jócskán benne van a kormányban. Az összes nagyobb fideszes politikus ( 40 felett ) MSZMP-s, KISZ-es vagy van aki ügynök van.
Több ex-kommunista van a fideszben, mint az MSZMP utód MSZP-ben.
Krumplit pucolt?
Még az a szerencse, hogy egy malomtulajdonos kulák szeretője nem volt.
"Azért csak nagy öröm lesz, hogy majd' 30 évvel a rendszerváltás után Kádár utolsó öröksége is eltakarodott a magyar politkikából."
Olyan hamar azért nem, a fidesz kiszesbanda most a legtámogatottabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!