Balliberálisok! Ki legyen a miniszterelnök?
Figyelt kérdés
A "bárki csak a Fidesz ne" válasz nem ér.2018. febr. 8. 11:09
1/25 A kérdező kommentje:
Minisztereket, konkrét terveket is megemlíthettek.
2018. febr. 8. 11:10
3/25 anonim válasza:
Orbán, látván a ballib felhozatalát...
5/25 A kérdező kommentje:
Annyira szeretitek szidni a Fideszt, gondolom biztos van valami jobb párt vagy min. elnökjelölt akit én nem látok a fától.
2018. febr. 8. 11:29
7/25 anonim válasza:
Leírtam, hogy Matula bácsi a Tüskevárból. Embert tudott faragni Tutajosból, így az országot is rendbe tudná tenni Orbán Viktorék után.
8/25 anonim válasza:
"Annyira szeretitek szidni a Fideszt, gondolom biztos van valami jobb párt vagy min. elnökjelölt akit én nem látok a fától."
Csak azt nem értem, hogy Rákosit is minek szidták annyira? Volt helyette valaki más vagy mi?
9/25 anonim válasza:
Már akkor inkább Vona vagy Szél.
Bár a Jobbikkal nem értek egyet, mert nálam ideológiailag tökéletesen ugyanaz, mint a Fidesz, de az LMP még beleférne.
10/25 A kérdező kommentje:
#8. Ez egy demokrácia. Itt lehet indulni Orbán ellen a választásokon, nem csak picsogni és kiabálni (egy szűk rétegnek).
2018. febr. 8. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!