Az már mindennapos az egészségügyben, hogy aszerint látnak el, hogy mi a foglalkozásod?
"Valóban előre kellene venni a dolgozó embereket."
Jól mondod. A szocializmusbeli vamzereket meg minél hátrább kellene..
Tőlem aztán.
Röhejes, hogy a sok semmirekellőnek mások fizetik a TB-jét, aztán ebből kifolyólag még sorba is kell állni miattuk.
Úgy lenne az igazságos, hogy először a valódi TB biztosított kapjon ellátást, aztán a nap végén jöhetnek a tengődők , ha van még rájuk idő.
"aszerint látnak el, hogy mi a foglalkozásod"
Ordas hazugság!
A tb minősítésbe belekukkantanak azért. Ettől függ, hogy van akibe kínai szart raknak vagy 30 szor drágább németet.
Egyébként ahogy nézegetem ezt az ügyfélkaput, az orvosoknak is fog a ceruza. Kitéptek egy fogamat 3000 forintért, és le lett vonva góckutatás 210 ezer, panorámaröntgen 60 ezer. Korona stabilizáció, gyökér resectió stb. Nincs is koronám...
14-es, ezeket az elszabadult árakat honnan szedted?
Pár éve szájsebészeten TB alapon csináltak egy panoráma röntgent. Utána kaptam papírt arról, hogy erre a TB 1268 Ft-ot fizet a kórháznak.
Maszek fogorvosomnál 5000 Ft egy panoráma rtg.
Mit regélsz itt 60.000 Ft-os panoráma röntgenről?
A többi összeg is akkora blődség, hogy vagy nagyon elnéztél valamit, vagy minket hülyítesz.
Góckutatásról és panoráma röntgen felvétel készítésről írt 14-es.
Erre írtam én, hogy panoráma röntgennél láttam leírva, mennyit számol el a TB.
Állkapocs beültetés árát nem írta.
Próbálkozz az értő olvasással, feltéve, hogy neked az agyadat nem ültették át egy állatból. Mert akkor inkább nem vitatkozom veled.
Ez hazugsàg. Azért kérdezik meg mert összefüggésben lehet a betegségeddel. Pl ha egy gyàrban dolgozól fizikai munkàt végzel és elmész a reumàra,hogy fàj a kezed a vàllad stb akkor azért kérdik még mit csinàlsz a kezeddel,hogy megfàjdult. Vagy ha mész bőrgyógyász mi a munkàd mivel érintkezik a kezed hogy kiütések vannak rajta....
De ehhez sok ész kell összerakni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!