Másnak is feltűnt milyen tiszteletlenek az állami egészségügyben az alkalmazottak?
Amikor állatorvoshoz viszem a kutyám, úrként bánnak velem. Tanácsol, javasol, megkérdezi a véleményem, mit hogy csináljon. Érzem, hogy fizető "vendégként" bánnak velem.
Fogorvosnál szintén. Mosolyog, javasol, tanácsol, megdorgál vagy épp megdícsér, de érzem hogy nem feleslegesen fizetem ki az összeget.
Ehhez képest a kórházban vagy a háziorvosnál állatként bánnak velem. Vagy éppen úgy sem, elvégre az állatorvos normálisan bánik a kutyával. Nekem parancsolgatnak, lecsesznek, kiosztanak, számonkérnek, aztán elküldenek hogy menjek a francba. Egyáltalán nem érzem azt, hogy jól bánnak velem vagy hogy az én pénzemből ( is ) élnek. És legtöbbször nem is pontosak, lassúak, sokszor tévednek.
Más is érzi a tiszteletlenséget az állami egészségügyi alkalmazottaknál?
"Ehhez képest a kórházban vagy a háziorvosnál állatként bánnak velem."
Szerintem válts orvost, én itt Egerben még nem nagyon tapasztaltam ilyet.
ugyan ez vonatkozik a rendőr, orvos, nővér, hivatali alkalmazott
lenéznek és nekik áll feljebb hogy megzavartad a körömlakkozásba, kávézásba, tegnapi szulejmán megvitatásába
az apróság hogy tulajdonképpen a te adódból fizetik őket tehát nagyon lesarkítva te a "főnöke" vagy hisz te adsz kenyeret a szájába
ez egy ilyen ország, elhiszem hogy kevés nekik a pénzük, elhiszem hogy szivatva vannak sokszor, de könyörgöm ha bemegy pl a rendőr egy étterembe és én vagyok a pincér 2 óra múlva óhajtok odamenni hozzá, 4 óra múlva kiviszem neki a kajáját és szó szerint lebaxom elé akkor az nem tetszik ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!