Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell elhallgatniuk az...

Miért kell elhallgatniuk az orvosoknak, miért nem mondhatják el, oszthatják meg nyilvánosan, hogy igazából mennyire áldatlan állapotok uralkodnak az egészségügyben? Miért kell terrorizálni az orvosokat?

Figyelt kérdés

[link]

Az orvosoknak be kell fogniuk a szájukat és TILOS kimondani, hogy hatalmas a baj!

Ilyen Orbán Viktor diktatúrája...

2016. dec. 15. 22:02
1 2
 1/11 Lazy Lover ***** válasza:
16%
szerinted meddig lenne orvos? 1 nap kb neki is pénzért adják a kenyeret a boltban .... de orvosi nyilatkozat nélkül is tudjuk hogy mi folyik itt ....
2016. dec. 15. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj az.

Lehet a szemetet a szőnyeg alá söpörni, csak éppen egyre nagyobb bucka lesz belőle és a végén már nem fér alá.

Ez lesz nálunk is a végén, de akkor már késő lesz.

2016. dec. 15. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Akit érdekel magánemberként az ország különféle szakterületein lévő elmaradottság, pénztelenség, az magától is rájön ha elbarangol az interneten. Nem kell ide országos szintű beharangozó.

Miskolci révén sajnos nekem is kellett már kórházba belépni, látogatóba, és elhiheted hogy még huszonévesen is nyomasztó volt hogy konkrétan míg eljutottál az első emeletre a szobához, addig át kellett menni egy olyan folyosón ahol legalább 5 ágy volt a falhoz tolva és nem tudtam hogy élnek-e még, vagy mi van. Mondhatni tiszta elfekvő volt, a lábamból kiment az erő, ahogy ránéztem a nyakig betakart öregekre.

Egy orvosnak nagyobb veszíteni valója van az életben, mint nekem vagy akár egy póker klub pultosának, míg mi keresünk más helyet, neki az addigi élete, pályafutását lehetetlenítenék el.

Egyébként aki járt vagy fog menni orvoshoz, nyugodtan meglehet kérdezni tőlük hogy mi a helyzet, négyszemközt elmondják ám.

Amikor én egy egyszerű kézfej varráson voltam, persze bebugyolált kézzel, én is ízelítőt kaptam a magyar viszonylatról, elmondták hogy munkaerő hiányában általában 1 ember végzi kettő munkáját, persze figyelj oda mindenre nehogy gond adódjon, állandó rohanás, ami jár szünet az sincs rendesen betartva mert ellátás az kell.

Kb olyan mint egy multinál ahol mindenki idegbeteg, közbe meg jönnek a megoldásra váró problémák.

A gané parlamentet soha nem fogja érdekelni az állami kórházak gondja, mert ha a nagyembernek kell sürgős segítség, oda elég 1-2 telefon és 20-30perc múlva már javában ellátják profi orvosok.

25F

2016. dec. 15. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:
20%

Nem csak orvosokra és munkahelyükre vonatkozik, hogy a dolgozó nem keltheti rossz hírét a munkahelyének, nem okozhat neki anyagi ill. erkölcsi kárt, hanem minden dolgozóra. Ellenkező esetben büntetőjogilag felel.

A törvény nem ismerete nem ok a csodálkozásra.

2016. dec. 16. 00:05
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

# 4/4 Időpont ma 00:05

A rossz hír keltés/erkölcsi kár/stb. csak akkor él, ha amit mond az nem igaz... márpedig ami az egészségügyben folyik, az nem épp kánaán.

2016. dec. 16. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:

5# -nek van igaza. Minden munkahely tiltja, egy kozonseges mekis sem keltheti rossz hiret a munkahelyenek.

Egy korhazban, vagy rendelointezetben a betegjogok is serulhetnek, ha valaki kepekkel illusztralja a nemtetszeset.

Egyebkent, ha nem tetszik, el lehet menni. Par szaz km-rel arrebb otszorannyit lehet keresni, feleido alatt.

En mar eljottem...

Ja, es itt sem posztolhatsz vagy lajkolhatsz semmilyen munkaval kapcsolatos dolgot, es nem csak egeszsegugyi munkahelyrol, hanem sehonnan - de itt nem is jut eszebe senkinek ilyent megjelentetni.

2016. dec. 16. 01:26
 7/11 anonim ***** válasza:
27%

Bocsanat, elozo vagyok, a 4#-esnek van igaza.

Egyebkent tenyleg, ha valaki x ok miatt utalja a munkajat, akkor mi a feneert csinalja? Akkor lepjen ki es menjen mashova, ahellyett, hogy ovodaskent kiposztolja, hogy mar megint 32. orat dolgozza. Ha nem tetszik, lepjen. Az utolso meg kapcsolja le a villanyt. Ennyi!

Aztan, ha nep, az istenadta nep vegre elzavarja a kedves vezert, akkor lehet ujragondolni es ujratervezni mindent. Addig meg csak mindenki gondolkodjon el szep csendben, hogy kire is szavazott az elmult 25 evben, es kire fog szavazni 2018-ban.

2016. dec. 16. 01:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a Fidesz elképzelései szerint, amiről nem beszélünk, az nincs is. Ráadásul, "Magyarország jobban teljesít", nincs itt semmi probléma.
2016. dec. 16. 01:46
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
mitakarsz ember?jövőre megint béremelés lesz.mostantól hirdetik a ormányKirály szó szólói.ÉLJEN ormányKirály,ÉLjen a felcsúti víz szerelő és a király gyönyörű bandája.adjatok hálát az isteneknek ,hogy ilyen vezetése van ennek a kis szarkupac országnak.
2016. dec. 16. 09:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert már az állam kezén vannak. Csittbe kell lenni.
2016. dec. 16. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!