Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar pártok közül melyik...

A magyar pártok közül melyik a leginkább melegbarát?

Figyelt kérdés
Én 33 éves meleg srác vagyok. Kire érdemes leginkább szavazzak? Melegházasság, társadalmi elismertség, egyenlőség. Ezek volnának a fő célok. Melyik párt támogatja ezeket? A transzexuális barátnőmet is gyakran diszkvalifikálják emiatt. Mikor járhat metrón anélkül hogy beszólnának neki? Nem lehet, hogy kicsit elmaradott ami társadalmunk és azért van ez? 33/F

2018. jan. 30. 10:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz? Azon kívül - értelemszerûen - hogy azonos nemû a társa, miben különböznének?
2018. jan. 30. 16:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az LMP. Benne is van a nevében miszerint hogy legyen "más" a politika.

Rájuk kell szavaznod drága öcsém.

2018. jan. 30. 22:04
 13/14 anonim válasza:
84%
Bírom, amikor azzal jönnek, hogy a melegek nem “szaporodnak”, és ez akkora hatalmas hiba, nem vagyunk elegen amúgy is a földön..😜 Meg amúgy is a lakosság kb. 1%-áról beszélünk, szóval tényleg tragikus..
2018. febr. 1. 17:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, senki se képes választ adni:

Szerintem a leginkább melegbarát pártok főleg a baloldali vagy bal-közép pártok. A DK nyíltan kifejezte, hogy a melegek jogaiért is ugyanúgy kiállnak, de nem tudom, hogy mennyire számitanak versenyképes ellenzéknek. Az Együtt is eléggé melegbarát párt. Az MKKP és a Momentum is melegbarát, de mennyi az esélye hogy kapnak elég szavazatot a parlamentbe jutáshoz? A Momentumnak le kellett állitania a szavazatgyűjtését is. A lényeg, hogy semmiképp se a Fideszre szavazz(megszűntették az egynemű házasodás lehetőségét alkotmányi szinten 2012-ben, emellett nyiltan kifejezték a meglehetősen homofób véleményeiket), se a Jobbikra(a párttagok gyakorlatilag támogatják az átalakitási terápiát és a homoszexualitás kriminalizációját magánvélemények alapján, emellett... ez a Jobbik), se az MSZP-re(nem nyiltan homofóbok, de a felmérések alapján a párt szavazói meglehetősen azok, szóval ki tudja hogy mi történne hatalomrajutáskor).

2018. febr. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!