A magyar pártok közül melyik a leginkább melegbarát?
Szerintem az LMP. Benne is van a nevében miszerint hogy legyen "más" a politika.
Rájuk kell szavaznod drága öcsém.
Úgy tűnik, senki se képes választ adni:
Szerintem a leginkább melegbarát pártok főleg a baloldali vagy bal-közép pártok. A DK nyíltan kifejezte, hogy a melegek jogaiért is ugyanúgy kiállnak, de nem tudom, hogy mennyire számitanak versenyképes ellenzéknek. Az Együtt is eléggé melegbarát párt. Az MKKP és a Momentum is melegbarát, de mennyi az esélye hogy kapnak elég szavazatot a parlamentbe jutáshoz? A Momentumnak le kellett állitania a szavazatgyűjtését is. A lényeg, hogy semmiképp se a Fideszre szavazz(megszűntették az egynemű házasodás lehetőségét alkotmányi szinten 2012-ben, emellett nyiltan kifejezték a meglehetősen homofób véleményeiket), se a Jobbikra(a párttagok gyakorlatilag támogatják az átalakitási terápiát és a homoszexualitás kriminalizációját magánvélemények alapján, emellett... ez a Jobbik), se az MSZP-re(nem nyiltan homofóbok, de a felmérések alapján a párt szavazói meglehetősen azok, szóval ki tudja hogy mi történne hatalomrajutáskor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!