Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP-sek, és sokan mások...

Az MSZP-sek, és sokan mások tényleg azt hiszik, hogy az emberek csodát vártak a Fidesztől?

Figyelt kérdés
Személyi kultuszról, meg diktatúráról, meg birka szavazókról beszéltek... Gyerekek. Itt semmi másról nincs szó, minthogy az emberek kimondták, hogy a kommenisták takarodjanak végre a francba. Hiába nyekeregtek rajta, hogy a Fidesz politikai tisztogatást tart, az emberek ezt várták. Lehet itt pampogni a gazdaság politikáról is, a Fidesz szavazók nem a segélyért, a dupla nyugdíjért, és a többi MSZP-s kampányfogásért szavaztak a Fideszre. A normális, dolgozni akaró embereknek csak arra van szüksége, hogy hagyják őket nyugodtan dolgozni. Az MSZP szabályosan irtott mindenkit, aki egy kicsit megpróbált önálló lenni. Próbáltak ellehetetleníteni minden meglévő, és megakadályozni minden születendő vállalkozást (pecsétes tojás, nem lehet otthon disznót vágni, Apeh akció apeh akció hátán, korlátozták a piaci játékárusok lehetőségeit, és még sorolhatnám a végtelen listát az aljas, genyó húzásokról, amit persze az EU-ra kentek). Elege van a népnek, ennyi a történet. Ennek az országnak bőven elég, ha feloldják az MSZP által gerjesztett társadalmi feszültségeket, a többi megy a maga rögös útján. Pontosan az MSZP-sek azok, akik még hisznek abban, hogy a kormány majd jól kitalál valami trükkös, agyafúrt lépést, amivel egycsapásra kolbászból lesz a kerítés. A Fideszesek pontosan tudják, hogy az országot csak MUNKÁVAL lehet kihúzni a csávából. Na nem mintha meg akarnék váltani 8-12-60 évnyi begyöpösödést, de szeretem olvasni, ahogy a pirosak kínlódnak. :) Várom a szebbnél szebb jelzőket, meg a nem létező Fideszes ismerősökről szóló meséket. :)
2010. jún. 5. 23:11
1 2
 11/13 anonim válasza:

Nem várunk tőlük csodát, de ők legalább mindent megtesznek, hogy az MSZP-sek mocskát eltakarítsák.

Nem véletlenül volt mindig, hogy "Gyurcsány takarodj!" és nem más.

2010. júl. 17. 15:18
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

"Mit mond néhány napja?

És mit mondott azelőtt? "

8 évig hallhattuk tőlük, hogy nincsen szükség megszorításokra, ugyanis van pénz csak oda kell adni az embereknek. Aztán kormányra kerültek, elböffentették magukat, hogy nyakunkon az államcsőd, amit két nap alatt meg is cáfoltak. Most arról van szó, hogy januártól bevezetik az egykulcsos adót, amivel a kiskeresetűekkel fognak kitolni, illetve leépítések várhatóak a közszférában.

Pontozzatok le nyugodtan, meg csókolgassátok a kifüggesztett nyilatkozatokat, én borítékolom, hogy jövő februártól zuhanórepülésbe kezd kedvenc pártotok népszerűsége.

2010. júl. 17. 16:08
 13/13 szuperpocok ***** válasza:
Sajna én eléggé bizonytalan vagyok politikai téren. Ha pusztán ideológiai alapon nézném a politikai hovatartozásomat akkor elvileg az MSZP-re kellene szavaznom. De az MSZP csak szmefényvesztéssel vállalta magára a bal oldali értékeket. Az itteni bal oldali pártok mindig is ezt csinálták. Aljas módon kihasználjâk a társadalom alján lévõk elégedetlenségét. Végül is jó taktika. Sok párt rendezvényen voltam már, de mindenkit óva intek az MSZP-tõl. Az irigykedõ,demagóg gyûlölködõ, sült galambot a szájukba váró emberekkel van tele az a banda. Ezt a szánalmas embertípust hagyta ránk a Kádár.
2013. márc. 19. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!