Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Folyton azt hallani az MSZp...

Folyton azt hallani az MSZp -től és a Fidesztől hogy radikális, szélsőséges. Mi van ha én meg azt mondom rájuk, hogy ők népellenesek, népírtók?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki a szélsőséges?
2010. márc. 4. 09:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Jobbikra mondják.A csapból is igy jön ki a jobbik nem csak a tévéből állandóan már.
2010. márc. 4. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

mszp-fidesz mond mindent hogy bent maradhassanak a parlamentbe

ha kikerülnek nagy hatalmas bajba lesznek

de még akkor is ha bent maradnak de minimális létszámmal

már alig várom a választásokat kíváncsi leszek az eredményekre :)

2010. márc. 4. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jobbik már mind a 176 körzetbe összeszedte a kopogtató cédulákat ők a legelsők

rettegnek hogy nagy létszámba bekerülnek a parlamentbe

mondom már alig várom a választások eredményét

2010. márc. 4. 09:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnak mit mondani!

Jó a program, jó az emberek megszólítása.

Csak riogatni akarnak.

Az LMP re is kitalálnának valamit, ha itt tartana.

Nekik mindenki ellenség aki a mutyijaikba bele tud kavarni.

2010. márc. 4. 09:34
 6/10 A kérdező kommentje:
fidesz szavazónak számítok mert régebben más nem volt ,de amiért az ótóbbi időben csinálják a sok érdekes dolgot.Így megy az X a jobbikra.Itt az idő végra változás legyen az országban.Mert elegem van az igérgetéswekből és a megélhetési gondokból.És a sok hazudozásaikból.
2010. márc. 4. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Had mondják. Most foggal körömmel küzdenek, mert tudják, véget ért a korszakuk, és most nem 4-8 évre gondolok, hanem ~20-ra. Még nem látják, de minden egyes megszólalás, rágalom a jobbik malmára hajtja a vizet. Jelenleg a negatív reklám is reklám. Én azon akadtam ki, hogy a zsidesz és az mszp szövetkeznek(!) a jobbik ellen. Kéremszépen, akkor tökmindegy, jobb, vagy baloldali ideológiát vall a választó? A legdurvább antidemokratikus húzásuk volt ez, amit remélem, nagyon sokan értékelnek át a választásokig. Én személy szerint nem egy, hanem vagy egy tucat embert ismerek, aki emiatt a lépés miatt nem zsidesz szavazó többé.
2010. márc. 4. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
LMP-re már kitalálták, illetve oda az összes párt szimpatizánsai találták ki az SZDSZ hátszelet. de sokat úgyse érnek el, én nem bánnám ha bejutnának ők is, legyen sokszínű a parlament. de elsősorban persze a jobbikot preferálom.
2010. márc. 4. 09:48
 9/10 A kérdező kommentje:

ha valaki megkérdezné az rtl klubbot meg a tévé kető mert hallottam hogy őket se hagynák annyiban.

Erre csak azt tudom mondani hogy nagyon helyes mert mikor indultak akkor örült az ember hogy lesz több csatornája.Igy volt 3 adója mindenkinek egy sima anennával.Akkor még nem voltak a nagy tévé csomagok.Amik mára már egyenlő az is a nullával.Még az elején jó műsorok is voltakk rajtuk.Jó filmek.Mára már olyan hányás hogy nem is nézek tévét.Ritkán a hireket.De ott meg a valoságot elferditik máshogy fogalmazzák.

2010. márc. 4. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:
96%
Az LMP-vel az a probléma, hogy erőtlen és nem akar igazi változást a cigányság érdekében, csak még több segélykét... így csak még jobban elharapóznának a dolgok. És ez csak egy dolog, lehetne sorolni még. Ide radikális változások kellenek.
2010. márc. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!