Ha nem mért irnak annyi lejárató, provokativ kérdést?
2010. márc. 22. 00:43
1/7 anonim válasza:
lehet mert rengeteg provokáló kérdést tesznek fel és ha írsz egy választ amiben ellentmondasz a jobbik gazdasági vívmányainak akkor buta vagy (igen, láttam már sokkal durvább beszólást erre), az intelligens jobbikosok sajnos nagyon ritkán fordulnak meg erre vagy írnak választ.
2010. márc. 22. 00:59
2/7 anonim válasza:
Nem tudom én sem, miért jó folyton egymást marni. Miért nem marjuk inkább a ballib oldalt? A másik viszont az, hogy minket, Jobbikosokat is folyton provokálnak. Persze közülünk is akad mindig, aki visszadobja a labdát.
2010. márc. 22. 01:12
3/7 anonim válasza:
A jobbikosok attól félnek, hogy megint nem lesz megfelelő, nemzeti érdekeket képviselő kormánya Magyarországnak. Ennyi.
Szerintem alapvetően ugyanúgy jót akarnak, mint akármelyik fideszes, vagy (és most kapaszkodjunk meg!) MSZP-s.
De valószínűleg azt kívánják ők is (mármint a jobbikosok), hogy ne legyen igazuk.
Amúgy nem hiszem, hogy bármelyikünk is 100%-ig biztos lehet a "pártjában".
2010. márc. 22. 01:58
4/7 anonim válasza:
Mert kampányolni kell. Ki éppen milyen eszközzel, de hát ha jobbnak akarsz tűnni akkor evidens hogy lejáratod a másikat nem? Persze szigorúan mindig az igazság nevében. Ezt csak ki tudod sakkozni magadtól is, kérdés feltevés nélkül.
2010. márc. 22. 01:59
5/7 anonim válasza:
Nincs mitől félni. Egyik sem rúghat labdába.
2010. márc. 22. 03:40
6/7 anonim válasza:
"Ha nem mért irnak annyi lejárató, provokativ kérdést?"
Csoda, hogy nem nyílt meg a föld alattad, a legtöbb provokatív kérdés a Jobbik ellen érkezik, mert féltek tőle ;) és a kérdésedre a válasz: Nem , nem félek se a zsidesztől se a maszoptól, csak attól félek, hogy ha hatalomra kerülnek akkor 4 év alatt Magyarországból izraeli gyarmat lesz. Simon Peresz bejelnti, hogy felvásárolja magyarországot ---> Kaszinóvárost akarnak építeni a zsidók Magyarországon ---> Izraeli kémrepülők jönnek ellenőrízni a gyarmatot... Mi lesz a következő lépés? esetleg meg is támadnak minket?
2010. márc. 22. 10:52
7/7 anonim válasza:
A Jobbikosok tudnának hatalmas sci-fiket írni. Nem olyan jót mint Asimov de egy Hubbard szintűt biztos összedobnátok :D.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!