Jobbikosok! Miért gondoljátok hogy a pártotok jobb mint más pártok? Hogy meritek az mszp-t szidni? Többet tettek ők ezért az országért mint eddig bárki más (ld bokros-cs. )
Szimplán csak csődbe vitték az országot 8 év alatt...
"Nem csináltunk semmit négy évig! Semmit!" Emlékezz!
én sem értem miért szidják az mszp-t, mikor mszmp-s a pénzügyminiszter jelöltjük.
tessék lepontozni, de ez tény.kész.
Jajjjjj ezen a kérdésen mennyit röhögtem "Hogy meritek az mszp-t szidni?"xD
szétcseszték az országot...8 év alatt
ahogy mondod" többet tettek" ==>többet loptak XD
Inkább énekeljed a komcsik dalát, az internacionálét,annak tiszteletére, hogy nemsoká kihal a rátok szavazó kádár-nyugger tábor.
A bokros-csomagot meg feldughatod az összes szoci barátodnak egyenként.
Nem vagyok MSZP-s,és nem is voltam az soha. Ti csak azért szidjátok az MSZP-t,mert a Fidesztől 8 év alatt csak ezt hallottátok.
Nem 8 év alatt tették tönkre az országot,hanem 20 év alatt! Az egyszerű emberek pedig az MSZP alatt éltek jobban,a gazdagok a Fidesz alatt. Ha a Bokros-csomagot végig vitték volna,akkor ma nem így állna az ország!
Nem in dulatból kell néznu a dolgokat,hanem a tényeket kell megismerni.
A Jobbikosok nagyrésze nem sokat tudhat az elmúlt 8 évről,mert még gyerek volt. Amit pedig a média sugall,- akár melyik- az messze van az igazságtól. Talán a szülőket,nagyszülőket kellene megkérdezni,akkor nem csak az elmúlt 8 évet hibáztatnátok.
66-os
Inkább kussoljál, nektek köszönhetően van ez a helyzet Mo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!