Azért különbözik ennyire a GYIK-es Jobbikosok mentalitása a pártju mentalitásától, mert Ők igazából Jobbik álcába bújt MSZP-sek?
Az ide író Jobbikosok véleménbye nem különbözik a pártjuk véleményétől! Legalábbis ugyanazt hirdeti Vona meg a Krisztinácska is.
Magyar országon pedig nincsenek kommunisták,nem is voltak.
Az MSZP nem kommunista párt.
Arról senki nem tehet,hogy az ideírók egyrészének ész helyett vatta van a fejében. A tiedben pedig talán még az sem,ha ilyen kérdést írsz ki.
Különben nem vagyok NSZP-s.
Elárulom neked kedves kérdező, hogy rajtad kívül mi mindannyian az mszp székház alagsorában ülünk, és arra kaponk havi 350 000, hogy ide írogassunk, mert annyira sz*rásig van pénze a pártnak, hogy ilyenre is telik... A szomszéd irodban Perez elnök embereivel folyik a tárgyalás meg a moszaddal, hogy hogyan lehetne észrevétlenül ebből az országból izraeli gyarmatot csinálni... Amikor meg fent voltam a büfében, akkor láttam, amint Fletó, Gordon, meg a mi hőn szeretett Viktorunk együtt ünnepelték meg a 2/3-ot, s míg pártunk jeles képviselői szegfűvel várták Viktort, addig Viktor több kiló narancsot és egy üveg bort hozott régi barátainak, s most éppen a KISZ-es időkről nosztalgáznak... (De ha ezt elmondod valakinek engem kirúgnak)
Bocsi mindenkitől, de kijött a szarkazmusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!