Mi a véleményetek az eddigi MSZP-től, vagy a Fidesztől, a cigányság problémáira tett megoldás kísérleteiről?
nézd, mind1, hogy linkelek e valamit vagy sem. Gondolkodjunk úgy mint átlag egyszerű jáóemberek.
Mit érzel? Javult kint a helyzet a cigánysággal kapcs vagy sem? Javult velük a közbiztonság mint mondjuk 10 éve volt?
és ebből már tudod i a választ.
Én kerestem, de sajnos szinte semmit nem találtam.
Össze akarom vetni az ígéreteiket a semmivel, és bár nem lesz meglepő az eredmény de addig nem pofázom amíg nincs nálam a tudás. Linkeljetek, ha találtok valamit az ígéretekből!
Voltak ilyen kísérletek? ja, a sok ingyen cucc? ingyen ház meg hasonlók? az tényleg csak az ő problémáikra volt megoldás....
Ingyen lakás, stb önmagában semmire nem megoldás, ahogy az ingyen segély sem.
Ha egy 80 000 ret kereső kap egy Ferrarit, de nem adhatja el hogy élhető élete lehessen, akkor az csak nyűgöt kap a nyakába hosszabb távon. Hiszen a biztosítása elviszi a jövedelmét.
Viszont ha csak a BMW t kap, és lehetőséget (jó munkát)hogy fenntarthassa az már valódi segítség hogy az élet minősége javuljon. Megépítetni, főleg kölcsönből egy házat, az nem teljesítmény. A lakosát olyan helyzetbe juttatni,hozni, hogy a saját erőfeszítésén alapulva fenntartsa a kapott lakást, az igen az kellene.
Persze ehez érteni is kell.
Egy-két példát tudok: Ennek a projektnek a vezetője elmondta, hogy őt semelyik politikai erő nem támogatta:
Mérán viszont a Lungo Drom- ami állítólag Fidesz közeli egy elég jópofa projektot csinált, amikor arra jártam. Büszkén "Gazdálkodó romák"-nak hívták magukat, és szépen meg volt művelve a földjük. A lényeg annyi ,hogy kaptak egy kis földet és a családok együtt mentek ki megművelni, jókedvűen, szorgalmasan. De hogy most mi van velük...
Ez a rendőrség megerősítésén alapszik, ami kudarc.
Szeptemberbe azzal rukkoltak elő, hogy minden egyes forgalmas kereszteződésnél, segíteni fogják reggel az iskolások beérkezését. Ez kb október közepéig volt így, azóta egy ilyet nem láttam. (akkor is úgy néztek az emberek a rendőrre, mint valami ufóra, nem bíznak bennük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!