Támogatnád e a szavazásjog szigorítását?
Figyelt kérdés
Mondjuk csak a 100 iq feletti, 30 életévet betöltött apák szavazhatnának. Támogatnád?2018. jan. 6. 22:48
1/31 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne. Egy 30 évet betöltött apa mivel különb mint egy 25 éves aki nem apa? Az apaság önmagában nem erény.
2/31 anonim válasza:
Gondolom, akkor nem bánod, hogy te sem szavazhatnál?
3/31 A kérdező kommentje:
Annyi közte a különbség hogy egy intelligensebb, idősebb szülőnek sokkal több felelősség érzete van a jövőt illetően, mivel ő maga (az utódai által) is jelen lesz ebben a jövőben.
2018. jan. 6. 22:56
4/31 A kérdező kommentje:
nem én nem bánnám ha nem szavazhatnék. A kort sem érem el és gyermekeim sincsenek. Az iqt nem tudom.
2018. jan. 6. 22:57
5/31 anonim válasza:
És aki mondjuk úgy lesz apuka, hogy a csaja átveri és úgymond felcsináltatja vele magát? Mert én ismerek pár ilyen balekot és egyáltalán nem nevezném felelősségteljes embereknek semmi téren őket. Igaz elmúltak már 30 évesek, de agyilag egy kamasz gyerek szintjén vannak kb.:)
6/31 anonim válasza:
Remélem tudod, hogy intelligens tanult embereket kizárnál, de sok 3 és több gyerekes, buta cigányt engednél szavazni, mert 100-as iq-t még elérheti, de attól még tanulatlan.
7/31 anonim válasza:
Olyan formában, ahogyan leírtad biztosan nem. Szerintem minden magyar állampolgárt meg kell hogy illessen a szavazat joga, még akkor is ha egy zsák fáért meglehet venni a szavazatát. Én inkább kötelezővé tenném, mindenki számára a szavazást. Tessék elmenni és szavazni! Fura dolognak tartom azt, hogy a választókorú lakosság 60% (ami olyan 4,8 millió főt jelent) dönt, a másik 5 millió sorsáról is. Meg így akkor mindegy lenne hogy adunk-e az idiótáknak szavazati jogot vagy sem, mert ha mindenki elmegy, akkor az erőviszonyok kiegyenlítődnek.
8/31 anonim válasza:
És ha meghamisítanák az eredményét, hogy csak a tuti szavazók juthassanak be? És milyen teszt szerint? Mert pl másik embernek meg másik feladatok teljesítésében magasabb az eredménye. Amúgy most így helyből fogalmam sincs, hogy támogatnám-e.
9/31 A kérdező kommentje:
Persze az adatok nem kötöttek. Ha mondjuk 120 iqt gondolnának a hozzá jobban értők akkor lenne annyi. Inkább csak mint ötletet mondtam a számokat.
És persze van kivétel mint mindig. De itt most a nagyobb képről beszélek: hogy összességében, minőségileg mennyit javulhatna a dolog.
2018. jan. 6. 23:10
10/31 anonim válasza:
És aki nem apa annak kevesebbet ér a véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!