Jobbik megszavazta a vasárnapi boltbezárás szigorítását, nem demokrácia ellenes, szabad akaratot korlátozó lépés ez egy demokráciát hirdető párttól?
én ilyet nem mondtam soha... nem tudom ki esett már megint a ló túloldalára...
a józan baloldal csak nem
"Nagyon együtt vannak a Fidesszel. "
Egymás szavazótáborára hajtanak. Lassan ugyanazt mondják. Vasárnapi boltbezárás, halálbüntetés, komcsi bűnök, stbststb. Aztán egyik vádolja a másikat törvényjavaslatplagizálással. :)
"balos mintapéldány"
ne zavarjon, hogy jobboldali vagyok.
de ugye, ehhez gondolkodásra képes jobbikosnak kellene lenned, de ugye erre nem vagy képes...jól példázod az átlag jobbik szavazót...tiltó kis provokátor.
Állandóan a forrásokkal jöttök. Ezeken kívül még 120 helyen fent van és az összes híradóban is bemondták, ami létezik... Ne védd Gabika főnöködet ezzel, mert most nem jön be......
"Kedden a fideszes többségű parlament módosított a zárva tartásról szóló törvényt: megszavazták, hogy a világörökségi területeken sem lehetnek nyitva a boltok vasárnap, a hét többi napján viszont minden bolt a törvényben előírt reggel 6 óra helyett már 4 óra 30-kor kinyithat. A módosításra igennel szavazó 133 képviselőből 20-an a 23 tagú Jobbik-frakcióból kerültek ki."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!