Nem értem miért akarják az emberek leváltani a Fideszt, holott az elmult időszak legjobb kormánya ez! Állandóan azt hallom, hogy szegénység van, meg az embereg nyomorognak, holott tele vannak a bevásárlóközpontok meg a plázák. Aki dolgozik, megél, PONT. Szegénység még a leggazdagabb országokban is van. Nem az aktuális kormányt kell hibáztatni a saját nyomorunkért. Nem a Fidesz emberei járják a munkahelyeket és rámutatással rugatják ki az embereket. Az ellenzék meg csak az egészségügyet szajkózza, hogy romokban van. Mintha náluk minden rendben lett volna... akkor még a sürgősségin kávéval és meleg teával kínákták a betegeket, és felújított korházak közül kellett válogatnunk? MARHASÁG! Az e.ü. régen is romokban volt, de most elindult valami jó, és ez nem jó???
Mindenképpen szeretnék, mert a Suzukink-ban már nem a legjobb a kormány és úgy néz ki, hogy olyan április körül már nem nagyon lesz használható. Egyik ismerősünk a régi Fordjából kivette a kormányt és azt mondja, hogy már nem kell neki. Ezért olyan április körül ki szeretném cserélni a jelenlegi kormányunkat az ismerősünk kormányára. Hi hi hi. BUÉK!
2017. dec. 31. 22:00
42/44 anonim válasza:
Te troll, be lehet fejezni a provokációt.
2017. dec. 31. 22:48
43/44 anonim válasza:
Az egyik válaszoló ezt írta:
"A magyarok nem igénylik a jólétet"
Elárulom neked én is magyar vagyok és nagyon jól élek anyagilag, szerintem szinte biztosan jobban mint egy átlag Nyugat Európai ember. Tehát igénylem a jó létet és jól is élek. Tehát ne általánosíts.
A másik dolog ami nekem feltűnt az az, hogy itt mindenki úgy ír mintha ő mondaná meg a tutit, hogy mi kellene ennek az országnak. Számomra bevallom ironikus, hogy annyira mondjátok, hogy mennyire el kellene tüntetni a Fideszt, de ennek ellenére még mindig ők vezetnek messze. Amikor szidjátok a Fideszt az jut eszembe, hogy csak okoskodás van valami ellen de eredmény nincs. És ez kb így is van. Ott az LMP is amit annyian szeretnek itt az oldalon, mégse szavaznak rájuk annyian mint a Fideszre. Sőt sokkal kevesebben. Azért még egyszer mondom számomra elég durva, hogy ennyire szidjátok a Fideszt de mégis ők messze a legnépszerűbbek. Megy az okoskodás eredmény nélkül.
2018. jan. 1. 12:54
44/44 anonim válasza:
#43: Az LMP nem vesz szavazatokat egy zsák krumplival, párezer forinttal meg Erzsébet-utalványokkal. Azzal a résszel viszont egyetértek hogy a magyarok többsége igényli a jólétet, és lehet jól élni a mostani kormány alatt is, csak baromi sok munka kell hozzá (vagy hatalmas szerencse), amivel nincs baj, de ez nem azt jelenti hogy elégedettnek kell lenni a Fidesszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!