Miért akarnak kormányváltást az emberek?
"#8 Korrupció volt, van, és lesz. Szerintem nem lesz párt amelyik ne így tenne. "
Igen, erre mondtam hogy sz-r duma. Amikor Gyurcsány van hatalmon akkor pfejj de korrupt. Ha Fidesz van hatalmon, akkor "ahh nem Gyurcsány is korrupt volt".
Én nem csak kormányváltást szeretnék hanem egy korszakváltást, ahol az elmúlt 28 évet leváltjuk fideszestől mszp-stől...
"Kivándorlás: Szerintem a kivándorlás nem most kezdődött, hanem azzal, hogy megnyíltak a határok, és sok fiatal a többszörös fizetés reményében szerencsét próbál külföldön."
Nem mondtam hogy most kezdődött, hanem azt hogy szerintem ez a legnagyobb probléma.
"A legtöbbjük mégis hazajön néhány év múlva, mert az ottani viszonyokhoz képest nem tud olyan életszínvonalon élni."
Bárcsak...
Az, hogy a hosszú a várólista, nem a kormány hibája. Sok a beteg. Ez mekkora ócska kifogás a kormány ellen. De ehhez kell egy értelmi szint, ami a stílusodból kifolyólag nincs meg!
"#8 Korrupció volt, van, és lesz. Szerintem nem lesz párt amelyik ne így tenne."
Akkor elég beteg egy világképed van, édes ecsém.
De ne aggódj, nem vagy egyedül. A magyarok többsége sajnos ilyen, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!